עבור לתוכן

בעיית סאונד בGA-K8N Pro-SLI

Featured Replies

פורסם

היי,

לפני כחודש רכשתי מחשב חדש עם הלוח אם המדובר (GA-K8N Pro-SLI F9 ) ולאחר הרכבת המחשב , המחשב עבד בצורה תקינה ללא בעיות, אך לאחר שהות של כ שבועיים בצבא , חזרתי לגלות כי אים שמע מהרמקולים בקדמיים של המחשב, לאחר בדיקה קצרה גילית כי שאר הרמקולים עובדים(אחוריים סנטר וצדדיים) ורק הקדמיים לא. לאחר בדיקה המשכית נוכחתי לגלות הכי הבעיה לא ברמקולים אלא היציאה אין מספקת שמע, למרות שתוכנת הסאונד של הכרטיס קול המובנה (realtec 97' 7.1 ) מעידה על תקינות מלאה... ביצאתי עידכון דרייברים, והדבר לא פתר את הבעיה. אם מישהו מכם נתקל בבעיה דומה , או בעל רעיון לפתרון אני אשמח לשמוע. תודה מראש לכל המשיבים... :s05:

חיבור רמקולים אחוריים ליציאת הקדמיים לא עזר: היציאה של הקדמיים פשוט לא מספקת שמע.

פורסם

תנסה להסיר את הדריבר הנוכחי ולהתקינו מחדש אם זה עדיין לא עוזר תנסה לחבר את הרמקולים האחוריים ליציאה הזו

פורסם
  • מחבר

גם הסרת הדרייבירים והתקנתם מחדש לא הועיל, גם דרייברים מקוריים וגם עדכניים...

פורסם

קודם כל תמיד יש את האפשרות האחרונה לקנות כרטיס קול ניפרד/ להחליף את הלוח אם במסגרת האחריות

בינתיים

- אולי קרה קצר בכרטיס קול, קורה לעיתים נדירות אבל אפשר לנסות

תוציא את החשמל מהספק ואז ותנתק את החיבור חשמל מהספק ללוח אם לדקה בערך

(הערה זה יכול לאפס את הגדרות הביוס!- אם שינית משהו מאוד חשוב תזכור מה שינית ולמה)

לאחר הדקה תחזיר את הכל למקומו

-תעשה משתמש חדש, סיכוי קלוש מאוד שזה יעזור

פורסם
  • מחבר

חיברתי Creative Live! 24 , ניתקתי את הריאל טק מהבאיוס, והכרטיס עובד מצויין, כרגע אני יישאר איתו כי המימשק מישתמש של קיראטיב יותר טוב לדעתי... החלפה בגדר האחריות תיקח זמן רב כי המחשב נקנה בקומבינה (טעות ! קונה בזול משלם ביוקר...)

וניתוק הלוח מהספק וחיבורו שוב זה משהו שייעשה בעתיד כשיהיה לי כוח...

בכל מקרה תודה רבה!

פורסם

"כרגע אני יישאר איתו כי המימשק מישתמש של קיראטיב יותר טוב לדעתי..."

תישאר איתו לתמיד

הכרטיס של קריאיטיב טוב יותר מאשר המובנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים