פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים תודה לכל מי שמוכן לעזור יש לי לוח אם של אזוס A8N-SLI עם דיסק 250GB SATA2 של WD. לפני כמה ימים קניתי עוד 2 דיסקים אותו דגם, וברגע שאני מחבר יותר מדיסק אחד למחשב הוא נתקע קצת אחרי הביוס, ולא מעלה את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה ,ואפילו לא נותן הודעה על no system disk כשאני מחבר כל אחד בנפרד הכל תקין. :s05: :s05: :s05:גרסת ביוס 1014 (שידרגתי לפני כמה שבועות) תודה לכל מי שמנסה לעזור לי וגמר חתימה טובה וצום קל REZ
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים בדרך כלל יש אפשרות מעבר לכך שאתה בוחר התקן שממנו יבוצע BOOT אתה גם יכול לבחור איזה מההרדיסקים יעשה BOOT לדעתי ה HD החדש שלך מחובר לפני הישן שלך ביציאות SATA או שתדאג לחיבור או שתחליט ידנית מאיזה כונן לבצע BOOT אגב אצלי בלוח (רשום במפרט אני נכנס עם ESC ) או דרך ה BIOSתבדוק את זה
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר בדרך כלל יש אפשרות מעבר לכך שאתה בוחר התקן שממנו יבוצע BOOT אתה גם יכול לבחור איזה מההרדיסקים יעשה BOOT לדעתי ה HD החדש שלך מחובר לפני הישן שלך ביציאות SATA או שתדאג לחיבור או שתחליט ידנית מאיזה כונן לבצע BOOT אגב אצלי בלוח (רשום במפרט אני נכנס עם ESC ) או דרך ה BIOSתבדוק את זה חשבתי על זה כבר אבל זה לא משנה אני עשיתי החלפות בין כל ההרדיסקים זה לא מגיע למצב שהוא עולה הוא מסיים את הBOOT ונתקע עם זה היה בעייה כזו אז היתי מקבל no system disk ) ואז לפחות היתי יודע שהוא סיים את העלייה ולא מוצא מערכת הפעלה (כמו שקורא כשאני מחבר רק את אחד מהחדשים)
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים תעלה ב WIN שהחשמל לכונן החדש מחובר ובתוך WIN חבר את הכבל SATA לכונןאל תדאג זה אפשרי , תראה עם הוא מזהה , אם כן תעשה לו פורמט מ WIN
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים תנסה לעשות CLRCMOS לביוסכמו כן תדאג כי בביוס כולם מזוהים וגם שהדיסק קשיח שעליו נמצאת מערכת ההפעלה יהיה הראשון ב BOOT מבין שלושת הדיסקים הקשיחים
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר תעלה ב WIN שהחשמל לכונן החדש מחובר ובתוך WIN חבר את הכבל SATA לכונן אל תדאג זה אפשרי , תראה עם הוא מזהה , אם כן תעשה לו פורמט מ WIN תודה רבה זה פעל אחר שחיברתי את הכבלים אחרי שמערכת ההפעלה עלתה הכול תקין אני יכול לעשות בוט עם 2 וגם עם 3 דיסקים (אני עדיין לא מבין למה זה פועל כי זה לא ממש הגיוני הם נתקעו לפני שמערכת ההפעלה בכלל ה תחילה לעלות אבל העיקר שזה תקין תודה רבה (REZ)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.