עבור לתוכן

פיפא 07 מקרטע על X1800XT

Featured Replies

פורסם

שלום

לפניי יומים הורדתי פיפא 07 אני מפעל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות רזולוציית 1024X720 כל הפילטרים למיניהם

בגיימפלי המשחק רץ טוב אבל כל פעם כשיש הילוך חוזר או קיטעי מעבר אפילו כשאני עושה פאוס זה מקרטע לי בצורה רצינית2FPS :screwy:

מערכת:

6300CORE 2 DUO

GYGABYTE RADEON X1800XT 512MB

CROSSAIRE 512X2

גם כשאני מוריד את השופטים שם את ההגדרות על MED זה מקרטע אבל פחות7-8 FPS ( :lol:)

פורסם

אתה משתמש בדריבר האחרון לכרטיס המסך שברשותך?

פורסם
  • מחבר

אתה משתמש בדריבר האחרון לכרטיס המסך שברשותך?

אם CATALYST 6.8 זה הכי חדש אז כן

פורסם

catalyst 6.9

פורסם

אני החלפתי ל-6.9 ועדיין יש לי את זה...

פורסם

אמממ....אני עם 6.9 ואין קירטועים....תנסה להתקין את המשחק מחדש...

פורסם
  • מחבר

עדכנתי ל6.9 וזה עדיין עושה לי את הקיטועים הרציניים האלו זה ממש מעצבן מחשב שמריץ OBLIVION בצורה טובה מקרטע בFIFA 07( :bash:)

פורסם

עדכנתי ל6.9 וזה עדיין עושה לי את הקיטועים הרציניים האלו זה ממש מעצבן מחשב שמריץ OBLIVION בצורה טובה מקרטע בFIFA 07( :bash:)

בוא אני אחדש לך משהו:

זה לא מקרטע בגלל שהמשחק כבד, אלא בגלל בעיה טכנית

יכול להיות שאחת ההגדרות בפיפא או בדרייבר גורמת לתקיעות.

תנסה אפילו להחזיר לדרייבר יותר ישן, אולי זה יעזור.

פורסם
  • מחבר

בוא אני אחדש לך משהו:

זה לא מקרטע בגלל שהמשחק כבד, אלא בגלל בעיה טכנית

יכול להיות שאחת ההגדרות בפיפא או בדרייבר גורמת לתקיעות.

תנסה אפילו להחזיר לדרייבר יותר ישן, אולי זה יעזור.

חשבתי שזו בעיה טכנית בגלל זה באתי לפרום הזה

דרך הגב הבעיה נמשכת :s07:

פורסם
  • מחבר

מחקתי והתקנתי את המשחק וזה עדיין מקרטע

צרבתי את המשחק לחבר שלי ואצלו זה עובד בסדר ויש לו מחשב הרבה יותר גרוע

פורסם

ניסית לשלוח אימייל לEA כדי לשאול אותם אם הם יכולים לתת לך תמיכה?

פורסם
  • מחבר

ניסית לשלוח אימייל לEA כדי לשאול אותם אם הם יכולים לתת לך תמיכה?

לא

פורסם

אם כבר אתם בקטע הזה אז רציתי לשאול אם הכרטיס המיושן שלי - 9800pro יתמוך טוב במשחק הזה

פורסם

תנסה את מה שכתוב פה ותגיד אם זה עזר לך

http://eauk.custhelp.com/cgi-bin/eauk_new.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=14153&p_created=1159531392&p_sid=_34nOSii&p_accessibility=0&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MjImcF9wcm9kcz03LDM3NSwyMzM4JnBfY2F0cz01NjYmcF9wdj0zLjIzMzgmcF9jdj0xLjU2NiZwX3BhZ2U9MQ**&p_li=&p_topview=1

תעשה את מה שכתוב תחת advanced users כדי לשמור על הגדרות גרפיקה גבוהות ולפתור את זה ולא את מה שכתוב מעל שאומר להוריד הגדרות

פורסם
  • מחבר

תנסה את מה שכתוב פה ותגיד אם זה עזר לך

http://eauk.custhelp.com/cgi-bin/eauk_new.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=14153&p_created=1159531392&p_sid=_34nOSii&p_accessibility=0&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MjImcF9wcm9kcz03LDM3NSwyMzM4JnBfY2F0cz01NjYmcF9wdj0zLjIzMzgmcF9jdj0xLjU2NiZwX3BhZ2U9MQ**&p_li=&p_topview=1

תעשה את מה שכתוב תחת advanced users כדי לשמור על הגדרות גרפיקה גבוהות ולפתור את זה ולא את מה שכתוב מעל שאומר להוריד הגדרות

עשיתי מה שכתוב שם זה העלה לי קצת את הFPS וההילוכים החוזרים רצים מהר אבל עדיין זנ אייטי בסרטוני מעבר איזה 6-7 FPS

אהה וזה ביטל לי את הHDR למרות שבדרייבר זה עובד בכל זאת תודה על ההשקעה אבל זה עדין לא זה

כנראה שזה מה שקורה כשממהרים להוציא משחק :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים