פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים היום קראתי בעיתון שאנו מתקפלים מדרישתינו בדבר פירוק נשקו של האירגון הטרור "החיזבאלה".מצד אחד נדהמתי שקראתי זאת מפני שזו הייתה אחד מדרישתינו העיקריות במלחמה .ואחד ממטרות המלחמה העיקריים-אך מצד שני דבר זה אינו מפתיע אותי כלל מפני שלראש הממשלה ולשר הביטחון אין כלל חוט שידרה והם אינם יודעים לעמוד על דעתם כשמדובר בערבים.אלא אך ורק כשמדובר ביהודים-הם מעדיפים להראות "יפים"בעיני העולם ובמיוחד בעיני האמריקנים וולא לעמוד איתנים כדי להשיג את האינטרסים של העם והמדינה שלהם.לכן אני טוען שוב ושוב חבל וכואב מאוד על המחירים של חיי אדם והכלכליים ששילמנו במלחמה זו . שכל מה ששילמנו היה לשווא מפני שמציאות בדרום לבנון לא השתנתה כלל אלא אפילו הורעה עבורינו.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים בוקר טוב! זה מה שקורה כשקוראים רק את הכותרות של העיתון.עוד בהסכם הפסקת האש לא היתה התעקשות על פירוק החיזבאללה מנשקו. לצערי, הסיבה מוצדקת.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים בוקר טוב! זה מה שקורה כשקוראים רק את הכותרות של העיתון.עוד בהסכם הפסקת האש לא היתה התעקשות על פירוק החיזבאללה מנשקו. לצערי, הסיבה מוצדקת.הסיבה מוצדקת למה?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים חזבאללה מבינים רק כוח אחרת הם לא יתפרקו מנשקם צריך להיכנס בהם עוד פעם לפי דעתי
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים זה כן אפשרי. איש מת לא יכול להחזיק נשק.זה אפשרי כשאתה חי בעולם הסיסמאות והחלומות באינטרנט. אי אפשר לפרק ארגון גרילה בכח הנשק.כמה שלא תפגע בהם ובתשתיות שלהם, אתה רק תיצור אנשי חיזבאללה חדשים. אולי בשם אחר, אבל אותה הגברת וכו'.כשנכנסת ב82' לא היה חיזבאללה.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים זה אפשרי כשאתה חי בעולם הסיסמאות והחלומות באינטרנט. אי אפשר לפרק ארגון גרילה בכח הנשק.כמה שלא תפגע בהם ובתשתיות שלהם, אתה רק תיצור אנשי חיזבאללה חדשים. אולי בשם אחר, אבל אותה הגברת וכו'.כשנכנסת ב82' לא היה חיזבאללה.אפשר,אבל החוכמה היא למנוע מאנשים חדשים להצטף ע''י תעמולה נגד האירגון.כמו כן המחיר יהיה מאוד יקר
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים זה אפשרי כשאתה חי בעולם הסיסמאות והחלומות באינטרנט. אי אפשר לפרק ארגון גרילה בכח הנשק.כמה שלא תפגע בהם ובתשתיות שלהם, אתה רק תיצור אנשי חיזבאללה חדשים. אולי בשם אחר, אבל אותה הגברת וכו'.כשנכנסת ב82' לא היה חיזבאללה.לא!מה שבלתי אפשרי זה להכנע לטרור פעם אחר פעם, לתת להם עוד ועודולקבל אפס בתמורה.כל מדינה אחרת שמכבדת את עצמה הייתה משמידה מזמן את לבנון ואת עזה עד אפר.זו אינה סיסמא אלא המציאות הקשה עמה אנו נאלצים להתמודד במדינה חסרת המורל שלנו.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים ארה"ב המדינה עם הכי רבה כוח בעולם 0 וכשאני אומר כוח אני מתכוון גם על היכולת להפעיל אותו בלי שום ריסון בניגוד גדול לישראלעדיין לא השמידה את אל-קעידה עדיין לא הביסה את הטרור בעיראק והיא שילמה מחיר הרבה הרבה יותר גדול.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים כל מדינה אחרת שמכבדת את עצמה הייתה משמידה מזמן את לבנון ואת עזה עד אפר.אתה צודק, לדוגמא רוסיה שהחריבה את כל צ'צ'ניה במהלך המלחמה עם המורדים. אבל היי, נחש מה?! זה לא עוזר!
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים ארה"ב המדינה עם הכי רבה כוח בעולם 0 וכשאני אומר כוח אני מתכוון גם על היכולת להפעיל אותו בלי שום ריסון בניגוד גדול לישראלעדיין לא השמידה את אל-קעידה עדיין לא הביסה את הטרור בעיראק והיא שילמה מחיר הרבה הרבה יותר גדול.אתה משווה מדינה שכנה למדינה שנמצאת במרחק מאות קילומטרים ?
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים אתה צודק, לדוגמא רוסיה שהחריבה את כל צ'צ'ניה במהלך המלחמה עם המורדים. אבל היי, נחש מה?! זה לא עוזר!כי תמיד יהיו עוד פסיכופטים!והיי, נחש מה?צריך להרוג אותם ולא לתת להם את מה שהםמבקשים, גם אם זה באיזשהו מישור מוזר והזוי, לגיטימי.יש דרך לעשות דברים היום, באלימות ופיגועים, הם לא יקבלו שום דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.