פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים טוב אז ככה..המחשב שלי חזר מתיקון וכשהדלקתי אותו בין המסכים הראשונים עלה לי המסך שכתוב עליו הדברים שאני לא מבין (תמונה מצורפת)אם אתם לא מבינים אז בשורה האחרונה כתוב:system is running in fail-safe state/ please recheck-bios cmos setup.אח"כ למטה רשום לי: אם אני לוחץ על "דליט" זה נכנס לי לביוס ואם אני לוחץ על F1 זה מדלג לי על המסך וממשיך הלאה והכל עובד בסדר.למישהו יש מושג??תודה מראש.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים המחשב שלי חזר מתיקון וכשהדלקתי אותו בין המסכים הראשונים עלה לי המסך שכתוב עליו הדברים שאני לא מבין (תמונה מצורפת)אם אתם לא מבינים אז בשורה האחרונה כתוב:system is running in fail-safe state/ please recheck-bios cmos setup.אח"כ למטה רשום לי: אם אני לוחץ על "דליט" זה נכנס לי לביוס ואם אני לוחץ על F1 זה מדלג לי על המסך וממשיך הלאה והכל עובד בסדר.ניראה לי שהתיקון שלהם היה זול במיוחד.לי הבנתי, זה אומר שהזיכרון של הביוס נימחק, וזה אומר שהם הוציאו לך ג'אמפר מהלוח.
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים ניראה לי שהתיקון שלהם היה זול במיוחד.לי הבנתי, זה אומר שהזיכרון של הביוס נימחק, וזה אומר שהם הוציאו לך ג'אמפר מהלוח.לפי זה הוא רק אמור לבדוק אם חסר הג'מפר על הלוח.
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר אז מה אני אמור לעשות? האם משהו לא בסדר במחשב?איך אני עושה שהמסך הזה לא יופיע?
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים תרשום בבקשה את מפרט המחשב שלך דבר שני תנסה לנתק את כול מה שלא צריך כגון מאוררים של המארז(לא של המעבד) / צורב / CD-ROMתכנס ל Bios תבחר ב Load Optimized Defaults תשמור ותפעיל מחדשהאם זה עזר?
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים למה לנתק מאוררים וכוננים ?הרי ברור שהבעיה בביוס בלבדאו שהטכנאי איפס את הביוס ולא עדכן כלום והמחשב עולה עם CMOS ריקאו שפשוט שכח לחבר את סוללת הגיבוי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.