פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים חברס הרצתי חיפוש בכל מיני ואריאציות ולא מצאתי משו ברור לחלוטין.. אני מחפש אישהי המרה של הTHEME של VISTA RC1 כלומר האחרון ביותר, לXP אני רוצה את הTHEME האמין והתואם ביותר.. הדבר היחיד שחשוב לי הוא שאני לא רוצה להשתמש באף תוכנה חיצונית..(זיכרון זעום רק 256 חח) פשוט לקחת את הTHEME ולהפעיל אותו בתוכנה נגיד כמו הסטיילר של טיון אפ, שרק מפעילה את הTHEME על זיכרון נמוך.. באייקונים וכל שאר הפיצ'רים של ויסטה אני אטפל בעצמי.. אני צריך רק את הויזואל סקין...לא SHELL PACK מלא.. תודה מראש לכל העוזרים
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Vista-Transformation-Pack.shtmlככה זה נראה![attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר קודם כל תודה על העזרה..ביקשתי רק THUMB לא חבילה מלאה עם כל התוספים וכו'..רק את הויזואל סקין..בנוסף לפי התמונות זה נראה גרסה ישנה של ויסטה..אשמח לתגובות נוספות ..
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים נסה את ההתקנה יש שם אפשרות רק למה שאתה מבקשדבר שני זוהי הגרסה הכי חדשה של התוכנה שהיא הכי קרובה לדבר האמיתיותאמין לי לדעתי יותר יפה המויסטה עצמהאני משתמש בא במקביל ל XP[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים דבר שני זוהי הגרסה הכי חדשה של התוכנה שהיא הכי קרובה לדבר האמיתיותאמין לי לדעתי יותר יפה המויסטה עצמהאני משתמש בא במקביל ל XPכמה דברים:1) יהיו עוד גירסאות.2) יש עכשיו גירסה חדשה (5728).3) ויסטה ניראת כמו התמונה שצירפתי.4) נישאר לך 3 ימים בשביל לעשות אקטיביציה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר מצאתי בסוף ויזואל קין דומה..נשאר לי רק ערכת סמלים דומה למקורית ומסך לוגין..אם מישו יכול לעשות אודה לו מאוד..(יש על זה גם ת'ראד רגיל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.