פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים שלום לכולם,לאחרונה כשאני צורב דיסק DVD,הצורב עושה את הצריבה קצת ואח''כ נתקע ופשוט מראה בעיהוהוא פשוט עושה את זה כמה פעמים ניסיתי על לבדוק כמה דיסקים..אם זה חשוב אז דיסקים של TEAC DVD-R - 8xכמו כן זה בעיה כבר כמה ימים..לפני שבוע הכל עבד כראוי...נ.באני עובד עם נרו 6 אקספרס ולא נרו 7 או משהו...מקווה שתוכלו לעזור לי..
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר אין לי איך לבדוק.זה המדיות שברשותי,אני לא רוצה לקנות סתם עוד חבילה ובסוף לא יעבוד כלום..
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר UP!!!הקפצתי,והפעם שוב זה קרה לי כשאני רואה את ההודעת שגיאה כתוב: Error Read Dataמה אני עושה,למישהו יש רעיונות ?
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מצטרף לבעיה יש לי בדיוק אותו צורב ויש לי דיסקים של דיוידי סילבר לין וזה עדיין לא עובד. אני גם מצטרף לבקשה.
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים UP!!! הקפצתי,והפעם שוב זה קרה לי כשאני רואה את ההודעת שגיאה כתוב: Error Read Data מה אני עושה,למישהו יש רעיונות ? מה שאתה צריך לעשות זה חוקי הפורום ולפעול על פיהם!!! הקפצת דיונים: אין לפרסם שתי הודעות רצופות בדיון, רק בשביל להביא את הדיון לראש הרשימה. הקפצת הדיון לא תביא תשובות יותר מהירות אלא תשיג תוצאה הפוכה בצורת התעלמות או נזיפה מצד המשתמשים. במידה ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי יש לך אזהרה 1 מתוך 3 כאשר בשלישית תורחק מהפורום ננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.