פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים ברגע שאני מתחיל לצרוב דיסק אני בוחר מהירות והכול אני לוחץ BURN אני מקבל תהודעה הבאה: http://img158.imageshack.us/img158/8974/44qn6.jpg *מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לסדר אותה?
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים זה אומר שהייתה שגיאה באחד מישומי הצריבה של התוכנה, כנראה בגלל מחסור בזכרון פנימי. תנסה לכבות כל תוכנה אפשרית כשאתה צורב.
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר מחסור בזכרון אין לי אחי יש לי זיכרון בן זונה 512*2 של SUPERTALENTוחוץ מזה גם הכול מכובה אצלי וזה עושה תבעיה הזות!!ובקשר לקבצי IMG אז לא אני לא צורב קבצי אימיג אני צורב קבצי DATA רגילים!
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר התוכנה היא מגירסא 7 ומשהו והיא תמיד עבדה אצלי ואצל כול מי שהתקנתי לו עכשיו אחרי הפירמוט קרתה לי הבעיה
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים קצת חיפוש בגוגל והבנתי שהבעייה היא מאוד נפוצה בגיסרא 6.6.1.4, ובנוסף היא יכולה לקרות מחוסר זיכרון וירטואלי..אני לא יודע למה זה קורה בגיסרא 7, ואם היה לי זמן כרגע הייתי מנסה עוד..תנסה להסיר ולהתקין שוב, ואפילו גירסא אחרת אם זה לא מפריע לך
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים קצת חיפוש בגוגל והבנתי שהבעייה היא מאוד נפוצה בגיסרא 6.6.1.4, ובנוסף היא יכולה לקרות מחוסר זיכרון וירטואלי..אני לא יודע למה זה קורה בגיסרא 7, ואם היה לי זמן כרגע הייתי מנסה עוד..תנסה להסיר ולהתקין שוב, ואפילו גירסא אחרת אם זה לא מפריע לךשיחקת עם הגדרות הזיכרון הוירטואלי האוט' של הווינדוס ?אם כן, נסה להחזיק את המצב לניהול על ידי מערכת ההפעלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.