פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים כמו בכותרת, כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה CHKDSK. אני לא יודע למה זה . אני התקנתי ווינדווס חדש לא מזמן וחילקתי את הדיסק למחיצת ווינדווס ומחיצה כללית. זה לא התחיל אחרי שהתקנתי את הווינדווס אלא סתם ככה. אני לא בטוח אבל זה יכול להיות שזה התחיל אחרי שמחשב נכבה בגלל הפסקת חשמל? מה אני צריך לעשות בשביל שזה יפסיק? זה קורה בגלל איזה בעייה? תודה רבה!
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים ניסית לתת לו לסיים את הבדיקה פעם אחת ובפעם הבאהלבדוק האם הוא עדיין מנסה לעשות את הבדיקה?כשאתה מכבה את המחשב אתה נותן לו להתכבות בעצמו אושאתה עושה Force Shutdown? (מחזיק את הכפתור כיבוי כמה שניות עד שהוא נכבה או מנתק מהחשמל או משהו בסגנון)
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר אני תמיד מסיים את הבדיקה (מקלדת USB לא מוגדרת בביוס בזמן הדלקה ) והוא תמיד עושה אותה שוב. אני גם תמיד מכבה דרך ווינדווס. אף פעם לא Force shutdown. תודה
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים תנסה לעשות SCANDISK בוינדוס לאותו כונן ואז לעשות ריסט זה יופיע עוד פעם אחת וזהו
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר תנסה לעשות SCANDISK בוינדוס לאותו כונן ואז לעשות ריסט זה יופיע עוד פעם אחת וזהו איך אני עושה את זה? ;D (אני רציני) תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.