עבור לתוכן

המחשב לא מפסיק לרקוד

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע מה קרה המחשב היה מצוין אחי ישב עליו והוא פתאום מתחיל לרקוד המסך קופץ בלי אפשרות לקרוא את הנאמר באתר בנוסף לכך האניטרנט אקספלורר שלי שונה לאנגלית בלי יכולת לשנות את השפה חייב עזרה תודה מראש לכול העוזרים

פורסם

תכתוב עם סימני פיסוק, אי אפשר להבין מה אתה רוצה!

פורסם

יאללה ! תן לו בטראקים ! :jump:

אוקיי

אלו 2 בעיות שונות:

1. תבדוק את חיבורי המסך.

2. האם החלונות מותקן בעיברית ?

פורסם
  • מחבר

בתגובה ל- djhenrya אין לי מושג אחי איך בודקים חיבורי מסך!! דבר שני אחי החלונות תמיד היו בעברית אחי ומשום מה אחי ישב על המחשב ומאז אחי הכול באנגלית הכול אשמח אחי אם תעזור לי

פורסם

כנס למצב safe mode (מקש f8 לפני שהווינדוס עולה)

בדוק את הרזולוציה ורמת הצבעים וודא שהיא תואמת,

אח"כ תריץ סריקה באנטי וירוס ואנטי ספייוור.

בקשר לאנגלית, בדפדפן, לך לאפשרות view - encoding ושנה את הקידוד לעברית )hebrew)

מקווה שעזרתי...

פורסם
  • מחבר

תודה אחי הנה ניסיתי את מה שאמרת ב- SOFT MODE לא עוזר אחי ובקשר לאניטרנט הלכתי ל- view - encoding ורשום שמה עברית אחי זאת אומרת שהבעייה היא לא שמה יש משהו לעשות??

פורסם

טוב, לפני הכל, אתה צריך את הדיסק של הווינדוס אצלך.

גש ללוח הבקרה, כנס ל-regional and language options, שמה וודא שהכל על עברית אם לא, בכרטיסיית language וודא שהאופציה הראשונה מסומנת ב-וי. אם לא, סמן אותה, אח"כ בכרטיסיית advanced סמן hebrew וככה גם בכרטיסייה הראשונה (regional...) סמן hebrew למעלה ו-israel למטה.

כל פעם שהווינדוס יבקש את הדיסק, תכניס אותו, חכה כמה שניות ואז תלחץ אוקיי.

בקשר למסך, נסה להגיע למאפייני תצוגה (קליק ימני-מאפיינים-תצוגה) שם תלחץ על advanced, אח"כ לך לכרטיסיית מוניטור, וודא שהאופציה מסומנת ב-וי, ואם צריך, הורד את הרענון ל-60hz או 75...

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

אחי עשית מה שאמרת למרות שלא ההיה מה לעשות כי הכול היה עברית ולא היה צורך לשנות שום דבר בקשר לתצוגה לא הבנתי מה היא כוונתך אם תוכל להסביר יותר תודה מראש

פורסם

start->controlpanel->language

set user interface to hebrew

ובעיברית : לך ללוח הבקרה ובהגדרות הפשה שנה לעיברית את השפה בה תשתמש בערכת ההפעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים