פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים אהלןכמהלך לשידרוג מערכת הקולנוע הביתי בביתי קנינו לפני שבוע טלוויזית LCD TOSHIBA 47LW66 במקום הטושיבה 50" מקרן אחורי שהייתה בסלוןעכשיו צריך גם DVD יותר מתקדם במקום הטושיבה מגש כפול שלא קורא DIVX ומגבר ימאהה ממש ישן שאין לו כניסה דיגיטליתאז אני צריך המצלמה לDVD קורא DIVX עם יציאה דיגיטלית, קוקסיאלית או אופטית ומגבר עם כניסה דומה שתומך בדולבי ופרולוג'יק וכל זהיש רמקולים של בוש 5.1 אז לא צריך מגבר יותר מדי טוב רק שיתמוך לפחות 5.1 ויוציא הספק של לפחות 100 עם פונקציות נחמדותרצוי פירמה טובה כמו מרנץ פיונייר יאמהה וכד'עד 4000 שקל שניהםתודה!נ.ב.איך המגבר הנ"ל -"רסיבר לקולנוע ביתי 6.1 ערוצים מבית PIONEER דגם VSX915S"
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים דנון, בלי לחשוב פעמיים - אין יחס תועלת/כסף בטווחי המחירים האלה שמתקרב לזה.
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר רסיבר או DVD? דגם כלשהו?עריכה:טוב כרגע נראה לי שזה הבחירה הטובה ביותררסיבר אודיו/וידאו MARANTZ SR-4600DVD מקליט TOSHIBAדגם: DR-265ריסבר עולה 2000DVD עולה 1500יחד 3500
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים dvd במחירים האלה רק pioneer.תמונה וצליל הכי טובים שיש (בגבולות המחיר), ואמינות מעל ומעבר. יש לי את ה 383 ואני מרוצה עד הגג.רסיבר זה תלוי בצרכים שלך, אבל בכל מקרה עם רמקולים של bose אני מניח שלא תשמע מוזיקה.אם זה לסרטים לרוב, הייתי בודק את המגברים של denon, yamaha, onkyo. את marantz ו hk הייתי מוריד מהרשימה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.