פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים אני זקוק לעזרה אם הHARD DISK שלישאני מנסה להתקין ווינדוס XP זה כותב שזה לא מוצא שם HARD DISK אבל הוא כבר בתוך המחשב ומחובר הכל טובומישהוא אמר לי שיכול להיות שאני זקוק לדריורים או משהוא ?בבקשה תעזרויש לי MAXTOR 250GB
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר כן זה מותקן כמו שצריך בחיבורים(נ.ב. אין לי כונן דיסקטים במחשב החדש )
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר כןכבר היה לי עליו ווינדוס אבל הייתה איתו בעיה אז הביאו לי אחר שעובד טובאז שאני מנסה להתקין הוא לא מזזה את ההרד דיסק :\
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים יכול להיות שחיברתה חשמל בשתי הכיסות של הHDD??אחת מולקס והשניה חיבור מיוחד!!נ.באסור לחברת בשתיהם ולהפעיל את המחשביכול להיגרם נזק להארד דיסק!!
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר לא טכנים חיברו לי את זה בחנות באותו זמן שקניתי את המחשב ואני כמעט בטוח שהם יודעים מה הם עושים(קניתי מ KSP)
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים אההה אז אין לך מה לדאוג הם לא היו עושים את זה!!ניסיתה את ההארד דיסק הזה על מחשב אחר??
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים (קניתי מ KSP)או שלא.....בכל מיקרה, אם הביוס מזהה את הכונן, אז הבעיה היא בדיסק של ווידווס, כניראה הוא ישן.
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר לא ההרד דיסק הוא בתוך המחשב החדשמה ההפשרות היא רק למצוא דיסק אחר של ווינדוס ?אי אפשר להתקין את התמיכה בו דרך איזה דיסק או דיסקת ?
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים שוב, אם הביוס מזהה את הכונן, אז הבעיה היא בדיסק, בשביל תמיכה תלך לפורום Windows.
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים איזה מצחיקים אתם!!!הדיסק שהוא ציין זה sata 2!!! אין מסטר ואין סלייב!!!הבעיה ש windows xp לא תומך בדיסקים מסוג sata (בוויסטה הבעיה הזאת נפתרה אגב)גש לאתר היצרן של לוח האם שלך ותוריד דרייברים ל-sata2, העבר אותם לדיסקט,בזמן שההתקנה של הווינדוס עולה תלחץ f6 ואז תלחץ על s תכניס את הדיסקט ותתקין משם את הדרייברים ל-sata.אם אתה נתקע בהגדרות, שלח לי מייל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.