פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים החום במחשב נורמליבדקתי זיכרוןהורדתי את AGP ל-4החלפתי לוחהחלפתי זיכרונותהתקנתי לאחרונה דריברים של כרטיס מסך-ATIהכנסתי אנטי וירוס NOD32בדקתי לוירוסים, בדקתי למזיקים אחרים-נקיקראתי במאמרים שלכם. אך זאת בעיה. כי כל אחד מסביר שונה פתרון וגם תצוגה. גם לי מידי פעם יש תצוגה שונה והפעם זה0x000000D1DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUALלא הותקן שום כרטיס לאחרונה. האם צריך להתקין דריבר של העכבר(אותו הורדתי) של לוג'יטק. כי יש דריבר של החלונות.לא היסרתי שום חלון. אפילו עידכנתי את כולם לפי הכי חדש.התופעות שהיו לי זה בוטים תוך עבודה הוא כיבוי של המחשב והפעלתו מחדש.כאשר אני סוגר את המחשב לחצי שעה המחשב עובד כמו..............תותח על עד התקלה בעוד כמה שעות ושוב סגירה .נראה שיש בעיית חום אבל איפה. מה? צריך להחליף את כל החלקים. שוב?מצורף מינידאמפ . מישהו יודע לנתחעידכון להיום בבוקר0x000000240x000000500x000000E80x000000D1ביטלתי כמה תוכנותביטלתי את החיבור לסורקניתקתי תקליטור אחד מתוך שניים שיש ליהוצאתי זיכרוןלאחר שיחה עם מיקרוסופט מחקתי את כל ההודעות וביקשו להמתין לתקלה הראשונה. להפעיל את המחשב 24 שעות עד שיהיה תקלה.במשך שעתיים בינתיים אין תקלה!!!!אם יש לכם הערות אשמח לשמוע[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים This behavior may occur if you use a Logitech mouse and the version of the Logitech MouseWare program that is installed on the computer is outdated. This behavior is known to occur with Logitech MouseWare versions 9.10 and 9.24
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר אבל התופעה לא קרתה חודשים לפני כן.עידכנתי לדרייבר של לוג'יטק גרסה 9.79.025למרות שאני לא מאמין שכאן הבעייהיש לי עכבר אופטי פשוט M-BT58 WHEEL MOUSE OPTICAL
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים אם החלפת לוח והחלפת זיכרונות אז תנסה גם להתקין את XP מחדש (התקנה נקיה או במחיצה אחרת)
פורסם 2006 בספטמבר 2519 שנים מחבר ביקשתי לנתח את מה שרשוםאני התקנתי חלונות על הרד דיסק בתולוהיתה לי תקלה על ההתחלה. זה אומר חומרה.או שילוב חד פעמי של חומרה ותוכנה (דורש דרייברים).דרך אגב לאחר ניתוק מה שרשמתי ופעולות עשיתי. המחשב עובד ללא הפסקה 8 שעות.לא בטוח שפתרתי, אבל נראה טוב לא פענחו לי את הקובץאני מבין שזה מסובך!!
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים קודם כל אם העכבר הוא אופטי פשוט, אין צורך של ממש בהתקנת דרייבר. הwindows מזהה לבד.הבעיה שלך נראית לי כמו בעיה של התנגשות חומרה, חפשי ב-device manager, את העכבר של לוג'יטק, חפשי מאפיינים וודאי שאין התנגשות חומרה,אם יש, שני את ה-irq למספר פנוי. אם לא הצלחת להבין מזה כלום, כתבי תגובה.מקווה שהצלחתי לעזור ואשמח לראות ממך תגובה
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר הפיתרון שנתנו לי התמיכה של מיקרוסופט. עוזרהמחשה עובד בינתיים 36 שעות ללא הפסקה.נראה לי שזה או כונן תקליטורים, זיכרון, סורק אבל אדע יותר מאוחר.הם ביקשו להכניס כל חומרה להפעלה של שבוע. לאחר שהמערכת תעבוד ברציםות כשבוע.
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר אני עובד עם המחשב 17 שעות ביממהאינטרנטסקייפאופיסתוכנות שרותהתקנות תוכנה( רק מבטל יעבדו ברקע כל הזמן)הורדות מהאינטרנטועודהמחשב כל הזמן עובד גם שאני ישןבינתיים כבר 42 שעות ללא הפסקה. . אני מקווה שבעוד שבוע אכניס את המוצרים והתוכנות ואמצא את התשובה
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים לא בהכרחהתוכנה/מוצר יכולה לפנות לרכיב (חומרה או תוכנה) פגום או לקוי אתה תחשוב שהבעיה בתוכנה שהתקנת אבל הסיבה שונה לחלוטיןתבדוק בנוסף אם יצא ללוח שלך עדכון ביוס ותעדכן בזהירותאם תחזור הבעיה תנסה לטעון את ברירות המחדל של הביוס ולראות אם יש השפעה (בתוך הביוס יש אופציה כזו)
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר תשובההלוח הוחלף (כי במעבדה חשבו שזה הלוח-שהיה תקין, למעשה) וקיבלתי אותו עם עידכון ביוס מחברת ג'יגה בייטגם שחזר הלוח הייתה הבעייה. שהתברר ממיקרוסופט שזה או זיכרון או כונן תקליטורים או אחד מיציאות USB. כמו שאתה מציין.כרטיס מסך והספק, מתבטלים כרגע (זה אומר תקינים) כי המחשב עובד כ-72 שעות רצופות ללא תקלהבעוד שבוע אני מכניס לשבוע פריט פריט ותוכנה תוכנה ורואה היכן הבעיה ב- EVENT VIEWER
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים הלוחות מגיעים עם ביוס ישןתבדוק אם יצא עדכוןאם אתה לא יודע איך בודקים תכתוב את שם המודל המדוייק כפי שרשום על האריזה או על הספר שהגיע איתו
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר אתה סתם מתווכח. הביוס F6 . שאני שלחתי היה F5וקיבלתי מהחברה שציינו שעידכנו את הביוס וההלוח עבר בדיקה.רק בגללהתקלה הלא מובנת , עשו שרות.מגיע להם תודה שגם הסכימו להחליף וגם לעדכן ביוסובכלל זאת לא הבעיה. כי גם שהחלפתי חזרו הבעיוץ ואם מיקרוסופט, אני חושב שפתרתי את הבעיה. וזה לא בעיית תוכנת חלונות. כי המחשב עובד ללא הפסקה מאז השיחה איתם וההסבר שלהם איך לנתח את התקלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.