עבור לתוכן

צריך ניתוח קבצי מיני-דאמפ

Featured Replies

פורסם

יש שניים מהיום והם מקריסה באמצע משחקים אחרי שעדכנתי את הדריוורים החדשים של אנוידיה

המחשב ללא אוברקלוק .

תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

הבעיה נובעת מהקבצים...

nv4_disp.dll

SYMEVENT.SYS

הראשון קשור לדרייברים של נוידיה (תנסה לעדכן לגירסה שונה)...

השני קשור לתוכנה של נורטון תנסה לעדכן גם אותה...

פורסם
  • מחבר

משהו פה לא הגיוני הרי עכשיו עדכתי לגירסה הכי חדש 91 . 47 והנורטון שלי תמיד מעודכן באופן אוטומטי

אולי יש סיכוי שהכרטיס תקול על אף שבבנצמארקים אני זוכר שהייתי מקבל תוצאות מצויינות יחסית .

יכול להיות שצריך לעשות רפיר ווינדוס ?

פורסם

זה שהדרייברים חדשים לא מחייב שאין בהם באגים....(ובדרייברים הקודמים היו המון בעיות..)..

ואולי המחשב שלך "מסתדר" יותר עם הישנים....תנסה לא יכול להיות יותר גרוע..

והנורטון מועודכן מבחינת עידכוני אבטחה וכו או מבחינת גירסה/תוכנה..?

פורסם
  • מחבר

הקטע שהיו תקלות גם בדרייברים עם גרסאות קודמות ככה שקשה לי להשלים אם זה שיש בעיה איתם .

מה שכן אני חושש שאולי אני צריך לאזן מתחים בכרטיס מסך/מעבד/זכרון (אולי הלוח לא מספק את מה שצריך) ?

בקשר לנורטון 05 שלי הוא לא מורגש מהרגע שהתקנתי אותו ואני דואג כל שבוע לבדוק עדכוני אבטחה .

....

איזה עוד כיוונים אתה חושב שאני צריך להסכל ....

אם תרצה אני יירשום לך את המפרט שלי במדוייק כולל מתחים ובאנצים ...

אני מזכיר לך זה היה קורה לי עוד ממזמן פשוט עכשיו אני רוצה לשים לזה סוף אפילו אם יעלה לי קצת כסף .

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק אותו ?

אתה מתכוון בתוך האתר בית של היצרן להוריד תוכנת בדיקה , כי אם כן אז כבר חיפשתי ולא מצאתי .

פורסם

nv4_disp.dll תסיר את הדריבר לגמרי בעזרת Driver Cleaner 3.3 ותבחר בקטגוריה של Nvidia ותלחץ על Clean ותתקין מחדש.

בקשר ל SYMEVENT.SYS

1.תנסה להסיר ולתקין מחדש את Norton וכול מה שקשור אליו

2.אם יש לך EasyCD תסתכל פה

פורסם
  • מחבר

אוקי להוא שהגיב אחרון הנה קובץ נוסף שנוצר גם אחרי שהסרתי והתקנתי ..

[attachment deleted by admin]

פורסם

1.קוראים לי אלירן

2.האם יש לך מעבד Intel בעל טכנולוגית Hyper-Thearding?

פורסם
  • מחבר

יש לי ווינצ'סטר 3200 ואם אני לא טועה לפני כמה חודשים מאז שהבעיה צצה החלפתי לו קירור , שמתי את ה סילנט 939 של טרמלטייק והטמפ' עומדות על 45 - 50 במאמץ ... יכול להיות שהמעבד מתחמם יתר על המידה ואז הוא דופק ריסטרט ..

הלוח שלי הוא NEO4 PLATINUM לצורך העיניין והזכרונות הם GSKILL ZX במתח ותזמוני סטוק .

פורסם

תנסה להריץ תוכנות כמו 3DMark , snm , Prime95

ותבדוק האם המחשב עדיין קורס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים