פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים יש שניים מהיום והם מקריסה באמצע משחקים אחרי שעדכנתי את הדריוורים החדשים של אנוידיה המחשב ללא אוברקלוק . תודה [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים הבעיה נובעת מהקבצים...nv4_disp.dllSYMEVENT.SYSהראשון קשור לדרייברים של נוידיה (תנסה לעדכן לגירסה שונה)...השני קשור לתוכנה של נורטון תנסה לעדכן גם אותה...
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר משהו פה לא הגיוני הרי עכשיו עדכתי לגירסה הכי חדש 91 . 47 והנורטון שלי תמיד מעודכן באופן אוטומטי אולי יש סיכוי שהכרטיס תקול על אף שבבנצמארקים אני זוכר שהייתי מקבל תוצאות מצויינות יחסית .יכול להיות שצריך לעשות רפיר ווינדוס ?
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים זה שהדרייברים חדשים לא מחייב שאין בהם באגים....(ובדרייברים הקודמים היו המון בעיות..)..ואולי המחשב שלך "מסתדר" יותר עם הישנים....תנסה לא יכול להיות יותר גרוע..והנורטון מועודכן מבחינת עידכוני אבטחה וכו או מבחינת גירסה/תוכנה..?
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר הקטע שהיו תקלות גם בדרייברים עם גרסאות קודמות ככה שקשה לי להשלים אם זה שיש בעיה איתם . מה שכן אני חושש שאולי אני צריך לאזן מתחים בכרטיס מסך/מעבד/זכרון (אולי הלוח לא מספק את מה שצריך) ? בקשר לנורטון 05 שלי הוא לא מורגש מהרגע שהתקנתי אותו ואני דואג כל שבוע לבדוק עדכוני אבטחה .....איזה עוד כיוונים אתה חושב שאני צריך להסכל .... אם תרצה אני יירשום לך את המפרט שלי במדוייק כולל מתחים ובאנצים ... אני מזכיר לך זה היה קורה לי עוד ממזמן פשוט עכשיו אני רוצה לשים לזה סוף אפילו אם יעלה לי קצת כסף .
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר איך אני בודק אותו ? אתה מתכוון בתוך האתר בית של היצרן להוריד תוכנת בדיקה , כי אם כן אז כבר חיפשתי ולא מצאתי .
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים nv4_disp.dll תסיר את הדריבר לגמרי בעזרת Driver Cleaner 3.3 ותבחר בקטגוריה של Nvidia ותלחץ על Clean ותתקין מחדש.בקשר ל SYMEVENT.SYS 1.תנסה להסיר ולתקין מחדש את Norton וכול מה שקשור אליו2.אם יש לך EasyCD תסתכל פה
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר אוקי להוא שהגיב אחרון הנה קובץ נוסף שנוצר גם אחרי שהסרתי והתקנתי .. [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר יש לי ווינצ'סטר 3200 ואם אני לא טועה לפני כמה חודשים מאז שהבעיה צצה החלפתי לו קירור , שמתי את ה סילנט 939 של טרמלטייק והטמפ' עומדות על 45 - 50 במאמץ ... יכול להיות שהמעבד מתחמם יתר על המידה ואז הוא דופק ריסטרט .. הלוח שלי הוא NEO4 PLATINUM לצורך העיניין והזכרונות הם GSKILL ZX במתח ותזמוני סטוק .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.