פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים אני יודע שחרשו על הנושא הזה אבל אים מישהו יוכל להגיד לי בבקשה מה אורך החוטים של הרמקולים האחוריים זה חשוב לי תודה מראש לכל העוזריםבבקשה זה חשוב לי מאוד אים מישהו יודע שיגיב אני צריך לדעת ליפני שאני מזמין את הרמקולים
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר אני לא אוהב להקפיץ אבל אני בטוח שיש פה אנשים שיש להם את הרמקולים האלו זה חשוב לי למחר אנשים תגיבו
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים זה לא כל כך דחוף, הנתונים אני חושב מפורסמים ברשת גם :pissed: :pissed: :pissed: בכל מקרה, ממה שיש אצלי זה בסביבות... שלושה וחצי מ'
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר אווו תודה רבה לך תיזכה למיצוות דבר ראשון כמה שחיפסתי וחיפסתי הרבה לא מצאתי כלום על האורך שלהם לא משנה תודה רבה לך על הדרך איך רמקולים מיכיוון שישלך אותם אז אתה צירך לדעת הכי טוב וסתם בישביל הקטע איך בידיוק אתה יודע שזה לא דחוף לי ;) ;)
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים 1. כבר זכיתי למצוות, תודה 2. דבר שני, תידבק לחוקים בבקשה, אני לא יודע אם תקבל הפעם אזהרה אבל בפעם הבאה אני אדאג להעביר את זה למנהלים המתאימים- בלי הקפצות וספאם בפורומים, זה לא קביל. תקרא את החוקים 3. כמה כבר דחוף זה יכול להיות? מקסימום אתה קונה כבל מאריך ב-25 ש"ח
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים הנושא נטחן למוותבבקשה בצע חיפושוכן, הם הטובים ביותר למחיר שלהם- לא הטובים ביותר באופן כללי
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים 3. הקפצת ת'רדים: אסור להקפיץ ת'רדים. אין לשלוח שתי הודעות רצופות בת'רד, רק בשביל להביא את הת'רד לראש הרשימה. אם יש לכם מידע חדש להוסיף, עשו זאת ע"י להודעה האחרונה שלכם. mohstager, אתה מקבל אזהרה ראשונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.