עבור לתוכן

תוספת לספק כוח

Featured Replies

פורסם

שלום,רציתי לדעת אם מישהו ניסה את התוספת לספק כוח של THERMALTAKE של ה250W,יעילה?לא יעילה?

קראתי ביקורות ובביקורות רשום שזה סביר+,מישהו ניסה?

:)

פורסם

אם אתה מתכוון לספק שנכנס במקום כונן אופטי אז זה מועיל רק אם אתה באמת צריך את זה (SLI, CF ושות')

פורסם
  • מחבר

כן לזה התכוונתי,ויש לי SLI סתם מעניין אם אנשים ניסו את זה פיזית ויש להם חוויות :)

פורסם

המקור מבית FSP עדיף

וגם נותן יותר הספק

פורסם
  • מחבר

הבעיה שלפי הביקורות שקראתי התוספת של FSP יכולה להתנגש בדלת של המארז(THERMALTAKE SHARK)

ולכן אני לא בטוח שזה יכנס לשם,מה אתה אומר?

תודה :)

פורסם

תביא קישור של המוצר זה גם מעניין אותי

פורסם
  • מחבר

דרך אגב התוספת של FSP עולה פי 2 כמעט מהתוספת של THERMALTAKE בחו"ל ואני לא בטוח שהיא בהכרח הרבה הרבה יותר טובה

בקצת יותר...

וגם את התוספת של FSP לא ראיתי בשום מקום בארץ,את של טרמל יש ב260 בערך :)

פורסם

על איכות משלמים

אם יש הבדל כספי יש סיבה (לרוב) להבדל הזה

פורסם
  • מחבר

ברוב המקרים זה נכון,במקרה הזה FSP היא חברה הרבה יותר קטנה מטרמל טייק שמייצרת ספקי כוח טובים.

אבל קראתי בערך 4-5 ביקורות באתרים רציניים וכולם אמרו שגם הטרמל מעולה,הFSP עולה פי 2(באמת פי 2 בדקתי),

במחיר של התוספת של הFSP אפשר לקנות ספק חדש של 550W איכותי בחו"ל.

ולכן וזה גם משהו שהאתרים בחו"ל אמרו ולא רק אני,שלא משתלם במחיר הזה לקנות אותו,80+ דולר בחו"ל.

פורסם

מצד שני הוא לעולם יישאר מעודכן ולעולם יוכל להתווסף לכל ספק כוח

ד"א FSP יצרנית בסדר גודל הרבה יותר גדול מ-TT

TT בעצמה לא מייצרת ספקים אלא משתמשת בעיקר ב-Sirtec לייצור ספקים ושמה עליהם מדבקת TT

אבל מה שיותר חשוב זה הזמינות

אם אין זמינות של ה-FSP בארץ אין מה לדבר עליו בכלל

פורסם
  • מחבר

ההבדל ביניהם מבחינת הספק הוא זניח יחסית(50 וואט),במקרה שלי זה לא ישנה כל כך כי הספק המרכזי שלי הוא 550W ונראה לי ששניהם יספיקו

אבל אתה צודק בקטע של הזמינות :)

מעניין אותי אם מישהו ניסה את זה באופן אישי ולא רק אתרי ביקורות שלא תמיד זה הכי אובייקטיבי שם.

אנשיםםםם,מי ניסה?

חחח :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים