פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים שלום,רציתי לדעת אם מישהו ניסה את התוספת לספק כוח של THERMALTAKE של ה250W,יעילה?לא יעילה? קראתי ביקורות ובביקורות רשום שזה סביר+,מישהו ניסה?
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים אם אתה מתכוון לספק שנכנס במקום כונן אופטי אז זה מועיל רק אם אתה באמת צריך את זה (SLI, CF ושות')
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר כן לזה התכוונתי,ויש לי SLI סתם מעניין אם אנשים ניסו את זה פיזית ויש להם חוויות
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר הבעיה שלפי הביקורות שקראתי התוספת של FSP יכולה להתנגש בדלת של המארז(THERMALTAKE SHARK) ולכן אני לא בטוח שזה יכנס לשם,מה אתה אומר? תודה
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר http://www.hexus.net/content/item.php?item=6221&search=BOOSTERX%203
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר דרך אגב התוספת של FSP עולה פי 2 כמעט מהתוספת של THERMALTAKE בחו"ל ואני לא בטוח שהיא בהכרח הרבה הרבה יותר טובה בקצת יותר... וגם את התוספת של FSP לא ראיתי בשום מקום בארץ,את של טרמל יש ב260 בערך
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר ברוב המקרים זה נכון,במקרה הזה FSP היא חברה הרבה יותר קטנה מטרמל טייק שמייצרת ספקי כוח טובים.אבל קראתי בערך 4-5 ביקורות באתרים רציניים וכולם אמרו שגם הטרמל מעולה,הFSP עולה פי 2(באמת פי 2 בדקתי),במחיר של התוספת של הFSP אפשר לקנות ספק חדש של 550W איכותי בחו"ל.ולכן וזה גם משהו שהאתרים בחו"ל אמרו ולא רק אני,שלא משתלם במחיר הזה לקנות אותו,80+ דולר בחו"ל.
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מצד שני הוא לעולם יישאר מעודכן ולעולם יוכל להתווסף לכל ספק כוחד"א FSP יצרנית בסדר גודל הרבה יותר גדול מ-TTTT בעצמה לא מייצרת ספקים אלא משתמשת בעיקר ב-Sirtec לייצור ספקים ושמה עליהם מדבקת TTאבל מה שיותר חשוב זה הזמינותאם אין זמינות של ה-FSP בארץ אין מה לדבר עליו בכלל
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר ההבדל ביניהם מבחינת הספק הוא זניח יחסית(50 וואט),במקרה שלי זה לא ישנה כל כך כי הספק המרכזי שלי הוא 550W ונראה לי ששניהם יספיקו אבל אתה צודק בקטע של הזמינות מעניין אותי אם מישהו ניסה את זה באופן אישי ולא רק אתרי ביקורות שלא תמיד זה הכי אובייקטיבי שם. אנשיםםםם,מי ניסה? חחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.