פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים ניסית לחבר את הספק, הוא לא נכנס טוב, אני חושב שזה הגרילר של הספק (הזהב הזה) מונע ממנו לשבת במקום...אני בדיוק עכשיו מנסה להוריד ?אגב, מארז מצויין, לא מצטער שויתרתי על הP180 וחסכתי כסף :-)
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים צריך להשתמש בכח, אם אתה לא מסתדר לבד אז תשיג לך מישהו שיבריג את הברגים בזמן שאתה לוחץ את הספק בכח לפינה.
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר אני לא חושב שצריך להכניס משו בכוח, בייחוד לא במחשב (טוב נו אולי קירור למעבד :-))בכל אופן, הורדתי את הגרילר, הוא יושב נהדר, אני יעלה תמונות אחרי הארוחה...אגב, קצת התבאסתי שאין גרילר, אבל בכל מקרה לא היו רואים אותו :-)
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים זה ידוע בין ה-Compucaseים ל-Libertyיםפשוט תכניס עם קצת כוח ותבריג כשהוא במקוםזה תופס יופיכמובן תשים לב שהגריל פונה לפנים המארז
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מה הרגיל מפריע לך? הוא לא מפריע שםזה החורים של הברגים מאחורה פשוט לא מיושרים לגמרי אחד לאחד
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר מסתבר שלו, כי הגריל נתקע בפסי מתכת האלו מתחת לספק... עובדה, בלי הגרילר הוא נכנס פגז,החורים מתאימים והכל... בלי לחץ בלי כלום...
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר לא אחיהבעיה היא לא בפלטה האחורית או משוכפי שאתה רואה בתמונה השניה, הגרילר קצת בעייתיואם אתה עושה זאת בכח הוא מתעקם כלפי פנים, ואני דיי בטוח שאז הוא נוגע במאוורר....
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים "הבעיה" היא באמת בגרילאבל אם משתמשים טיפה בכח זה יושב יופיעדיף באמת שמישהו יעזור לך, זה יהיה הרבה יותר קל
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר זה סתם גריל ברזל, אבל ממש לא ייעצר בו.לכן לא חושב שאמורה להיות בעיה כלשהי...אני טועה ?
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר אז מה אני יעשה ?כי ניסיתי לשים את הפלטה שם ללא ברגים, ויש רעש של רטט כזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.