פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים קיבלתי עם המחשב כרטיס קול מובנה מסוג soundmax hd audio. הסאונד, איך נגיד, לא יותר טוב מהקרייאטיב הישן שלי, אבל יש 2 בעיות:1. אחרי כמה שירים שאני שומע, אני לא יכול לשמוע שום שיר יותר (ולא משנה איזה נגן) וכדי לשמוע שוב אני צריך לעשות restart2. באמצע משחק אני שומע "רעש לבן" לאיזה חצי דקההמחשב הוא ממש חדש, אבל יכול להיות שיש בעייה בדרייברים?
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים כן יש מצב שזה הדרייבריםתתקין את הדרייברים של הכרטיס קול מחדשלא יזיק גם להתקין מחדש קודקים, אם התקנת
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים חרא חרא חרא חרא חרא של כרטיס קול יש לי כזה גם בלוח שלי אני מאוכזב ממנו לגמרייש לי 5.1 בחדר ואני לא מצליח לשמוע ביכלל 5.1אני שומע רק מהקדמים ומהאחורים בקושי שומעים משהו ורק רעשיםנסתי את כל הדרייברי שקיימיםבקיצור אין לנו מה לעשות אלה לקנות כרטיס קול חדש
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים כן יש לי הכללללל וגם לפני שהיה לי את הקודדים שמעו חראגם האייכות מסריחה גם במשחקים זה קופץ כמו לא יודע מההממשק של ההגרדות שלו מסריחה בקיצור חרא של כרטיסזה הסיבה היחידה שהתבאסתי על הלוח שלי שעושה יותר מ1300 שקלבושה לאסוס
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים זה ידוע שכרטיס קול מובנה בלוחות רגילים(לא DELUXE וכד, ששם לרוב הוא קצת יותר טוב)הוא לא משהו, מחינת איכות והגברה בעיקרוהרבה מתלוננים על בעיות איתםאבל אצלך זה כנראה כרטיס קול פגום :-\חשבת אולי על להשתמש באחריות ולנסות עם לוח אחר/חדשכמובן שלקנות כרטיס קול אחר נורמלי(ולא ברמה של הכרטיס המובנה) למשל של CREATIVE זו אפשרות מעולה, אבל זה עולה כסף, לפחות 100ש"חאפשר לקנות גם כרטיס ב 40 ש"ח אבל זה רק אם הכרטיס על הלוח לא עובד, כי הכרטיסים האלו ברמה של הכרטיס המובנה ולפעמים אפילו פחות
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר התקנתי את הדרייברים פעמיים ולא עזר במיוחד. ולא שהסאונד היה כביר מלכתחילה. אין מה לעשות, רוצים איכות - צריך לשלם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.