פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר וואלה לא כזה חם ה3dmark נתן לי ציון 249 בגירסת 2003והsnm לא אמר משהו מיוחד
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים זה לא אומר כלום (לפחות מבחינת הדיסק הקשיח - הוא עובד מתחת לטווח הטמפ, המוגדרות כנורמליות בתוכנה)אני עדיין ממליץ על בדיקת מ"ה - ע"י התקנת חלונות מחדשאפשר לפני לנסות SCANDISK/F /Rניסיתי להשתמש בפקודה הזאת אבל לא הצלחתי.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים Aviv C מה הקשר שלך לדיון?אני יודע שאני לא קשור לדיון אבל פשוט ניסיתי את הפקודה והיא לא עבדה.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים בXP הפקודה היא CHKDSK /f /r ולא SCANDISKנכון, סורי , לא יוצא לי הדוס מהראשאל תשכח להרצות HIMEM.SYS !!!!
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים תנתק דברים שלא משתמש בהם, למשל דיסק קשיח שלא נחוץ, cdrom, זיכרון אחד...לדעתי נדפק כרטיס זיכרון, הלוח או כרטיס מסך
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר היום זה הגיע לשיא חדש!באמצע הטעינה של הווינדוס המחשב נתקע והתחיל לצפצף!WTF?!
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים בדקת עם תוכנות כמו שאמרתי?כמו כן כדאי כי תקרא את ה FAQתשתמש בתוכנה Memtest86+ כדי לשלול בעיית זיכרונות ונמשיך הלאה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.