פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים האם לוח-אם Abit SG-80 תואם את המעבד Intel Celeron D 346????? ואם כן אז איך מרכיבים אותו ??? בבקשה תעזרו
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים זה LGA775אתה מוציא את הפלסטיק השחורפותח את הנעילה של המעבד, מרים את המכסה עם החור באמצעמניח את המעבד במיקום שלו, מוריד את המכסה ונועלשם משחה טרמית (או שמדלג אם יש לך קירור סטוק / קירור עם פאד טרמי מתחת לקירור)שם את הקירור
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר אוקיי עשיתי כל מה שאמרת.... תודה עכשיו יש לי בעיה אני לא רואה כלום במסך ..... HELP ואחרי שהכל מחובר
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים תבדוק חיבורים, תנתק ותחבר הכל מחדש (לא כולל מעבד וגוף קירור)תחבר רק מעבד, לוח אם, זכרון וכרטיס מסך
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר ניסיתי שלושה פעמים לנתק ולחבר לוח-אם ומעבד וזכרונות וכרטיס מסך...... :s05:האם יש בעיה בלוח-אם או במעבד בגלל שאני לא רואה כלום במסך.....החשמל פועל בלוח-אםבבקשה תעזרו לי אני מתחיל להתייאש :'( :'( :'(
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר יש לכם פתרונות לפני שאני ילך לחנות להגיד להם שיש בעיה במעבד או בלוח-אם???? שחכתי להזכיר שמתי שאני מפעיל תמחשב אני גם לא שומע צלילים בהתחלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.