עבור לתוכן

שיפור ביצועים כיצד?

Featured Replies

פורסם

אין לי מושג אם זה המקום הנכון ,מתנצל מראש!

איך מייעלים את המחשב שיעבוד בצורה הכי יעילה ומהירה?

6600 קונרו מעבד

ג'יגהבייט 965pdq6 לוח אם

2 ג'יגה זכרונות 800 crucial ballistix

תודה מראש

פורסם

אני לא בטוח למה התכוונת...

אתה מדבר על ייעול מבחינת טיפים בווינדוס או שאולי אוברקלוק?

פורסם
  • מחבר

לא אוברקלוק,אלא שיפור ביצועים.

פורסם

מה כבר יש לך לשפר במחשב כזה ???

תנסה להיות יותר ספיציפי לייעל מאיזו בחינה:

גלישה באינטרנט, עבודה עם אופיס ותוכנות משרדיות, משחקים, תוכנות עריכה גרפית ?

הכוונה ביעול על ידי עריכת הגדרות או קנייה של חומרה ?

פורסם

כנס לביוס - בטל פורטיךםם בהם אתה לא משתמש, העלה זנכרון למסך והגדל APARTURE SIZE

חוצמזה יש מדריך מדהים ומשעשע פה באתר - דפדף במדריכים

פורסם
  • מחבר

תנסה להיות יותר ספיציפי לייעל מאיזו בחינה:

גלישה באינטרנט, עבודה עם אופיס ותוכנות משרדיות, משחקים, תוכנות עריכה גרפית ?

בגדול כן

הכוונה ביעול על ידי עריכת הגדרות או קנייה של חומרה ?

עריכת הגדרות

כנס לביוס - בטל פורטיךםם בהם אתה לא משתמש, העלה זנכרון למסך והגדל APARTURE SIZE איך עושים זאת בדיוק?

חוצמזה יש מדריך מדהים ומשעשע פה באתר - דפדף במדריכים

איך המדריך נקרא?

תודה מראש

פורסם

הינה כמה טיפים:

1) תוציא את הגוף קירור של המחבד ותחליף משחה (ממליץ על ZM-STG1 של זלמן),

תמרח שכבה אחידה ודקה.

2) תנקה אבק עם פן על קור, אחר כך תוציא עם היידים את השארויות אבק, ותיתן את "הפיניש" שוב עם הפן.

3) אם אתה מוכן להסתכן קצת, תוציא את הלוח אם מהמארז, ותנתק א תהגוף קירור של הצ'יפסט ע"י של התופסנים.

רענן משחה וחבר בחזרה.

4) תרענן משחה לכרטיס מסך

5) תהדק חיבורים ונקה אותם מאבק עם קיסם אוזניים.

6) לבסוף חבר את המחשב חזרה ותפעיל אותו.

7) (לא פחות חשוב!!) לפרמט עותק נקי של XP, ולהתקין דריברים עדכניים של צ'יפסט כרטיס קול ולוח,

ודירברים של כרטיס מסך (במידה של NVIDIA) גירסאת 84.21.

זהו :)

פורסם

בעיקרון אם יש לך XP, אז המערכת כבר עובדת די חלק יחסית למערכות ההפעלה הקודמות.

זה יותר שמירה על ביצועים טובים מאשר שיפור שלהם.

אינטרנט - יש תוכנה שנקראת TCP OPTIMZE, אמורה לשפר מעט את ביצועי האינטרנט, לא בטוח שתרגיש בהבדל.

דרייברים - שמור על דרייברים מעודכנים בעיקר של כרטיס המסך לשיפור ביצועים במשחקים.

תוכנות ריגול ווירוסים - מומלץ להחזיק אנטי-וירוס (תמצא מלא דיונים בפורום) ואם אתה חושב שצריך גם פיירוול חיצוני (יש בסיסי מובנה בווינדוס). בנוסף, כדאי להריץ מדי פעם תוכנות לאיתור תוכנות ריגול (ADAWARE, SPYBOT עושות את העבודה מצויין, תוכל למצוא גם תוכנות בתשלום בפורום).

איחוי - מומלץ להריץ פעם בחודש - חודשיים כלי איחוי כלשהו, שמשפר את הקריאה של הדיסק הקשיח.

זהו, בערך... הדברים הבסיסיים שאני יכול לחשוב עליהם.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אם יש לך XP, אז המערכת כבר עובדת די חלק יחסית למערכות ההפעלה הקודמות.

זה יותר שמירה על ביצועים טובים מאשר שיפור שלהם.

אינטרנט - יש תוכנה שנקראת TCP OPTIMZE, אמורה לשפר מעט את ביצועי האינטרנט, לא בטוח שתרגיש בהבדל.

דרייברים - שמור על דרייברים מעודכנים בעיקר של כרטיס המסך לשיפור ביצועים במשחקים.

תוכנות ריגול ווירוסים - מומלץ להחזיק אנטי-וירוס (תמצא מלא דיונים בפורום) ואם אתה חושב שצריך גם פיירוול חיצוני (יש בסיסי מובנה בווינדוס). בנוסף, כדאי להריץ מדי פעם תוכנות לאיתור תוכנות ריגול (ADAWARE, SPYBOT עושות את העבודה מצויין, תוכל למצוא גם תוכנות בתשלום בפורום).

איחוי - מומלץ להריץ פעם בחודש - חודשיים כלי איחוי כלשהו, שמשפר את הקריאה של הדיסק הקשיח.

זהו, בערך... הדברים הבסיסיים שאני יכול לחשוב עליהם.

כל מה שרשמת אני עושה בדרך כלל.

מה שאני מבקש זה: איך אני מנצל את כל המערכת שתעבוד בצורה הכי אופטימלית והכי מהירה שהיא מסוגלת מבחינת הרכיבים שיש ברשותי????

תודה מראש.

פורסם

כל מה שרשמת אני עושה בדרך כלל.

מה שאני מבקש זה: איך אני מנצל את כל המערכת שתעבוד בצורה הכי אופטימלית והכי מהירה שהיא מסוגלת מבחינת הרכיבים שיש ברשותי????

תודה מראש.

תקרא את התגובה שלי שמעל..

פורסם
  • מחבר

תקרא את התגובה שלי שמעל..

דווקא כן קראתי והתייחסתי,הכל עשיתי חוץ ממאוורר למעבד[הכל נעשה במעבדה של החנות לנגד עיניי]

ד"א : המחשב אפילו אין לו שבוע הוא ממש חדש,כך שגם ללא הפעולות הללו הוא נקי ומאד קר

תודה מראש

פורסם

תנסה להתקין את הווינדוס XP 64BIT אני חושב שזה ישפר לך את הביצועים של המחשב, תחכה לעוד תגובות בנושא .

פורסם

תנסה להתקין את הווינדוס XP 64BIT אני חושב שזה ישפר לך את הביצועים של המחשב, תחכה לעוד תגובות בנושא .

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני לא בטוח שזה ישפר לך את הביצועים- לי אישית היו בעיות עם דרייברים - וכמה תוכנות (כולל MATLAB) שלא הסכימו לעבוד עליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים