עבור לתוכן

רעש סטטי שאני מחבר את המחשב לטלויזיה

Featured Replies

פורסם

חיברתי את המחשב לטלוזיה דרך היציאה של הכרטיס מסך וגם חיברתי את היציאות אודיו לכרטיס הקול שבמחשב.

עכשיו בזמן שאני רואה סרט בטלוזיה שמועבר מהמחשב יש מין רעש לוואי, כשאני מחבר את הרמקולים של המחשב לכרטיס קול אין את אותו רעש.

יש לציין כי החיבורים הם חיבורים איכותיים ואין כל חשש למגע בין חוטים(ניסיתי מספר סוגי חוטים, עדיין לא עוזר).

מבקש את עזרתכם, כי אני כבר השתגעתיייייייי :nixweiss:

פורסם

עבור כבלי אודיו ארוכים צריכה להיות הפרעה

מה אורך הכבל ? האם הוא עובר ליד שקעי חשמל ?

פורסם

יש כמה בעיות אפשריות:

1- תנסה לנתק את הממיר לגמרי מכל המכשירים (לפעמים יש בעיה עם ההארכה שלו).

2- תנסה להפריד את הכבלים מכל הכבלים האחרים.

3- בדוק אם החיבורים תקינים (בטלוויזיה, ובכבלים). חיבור לא תקין שבו הפין של האדמה לא נוגע כמו שצריך גורם לרעשי רקע.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כנראה באמת הבעיה היא האורך, יש בערך איזה 8 מטר כבל, וגם זה שניתקתי את הטלויזיה מהחיבור אנטנה של הכבלים תרם לסינון הרעש, עכשיו יש לי פחות רעש

יש משהו שיכול לעזור לי שיבטל את הרעש, איזשהו מגביר עוצמה או משהו בסגנון בגלל אורך הכבלים?

פורסם

כנראה שפשוט מדובר בכבל מאיכות ירודה. אני השתמשתי בכבל של יותר מ-8 מטר עם מערכת סטריאו איכותית מאוד שרגישה לרעשים הרבה יותר מאשר הטלוויזיה שלך, ולא היו לי שום רעשים.

Anatoli.

פורסם

האם אתה מנוי של חברת HOT ?

במידה וכן ישנו התקן אשר נקרא ISULATOR. מרכיבים אותו על הכבל אשר בין הממיר לנקודת הכבלים בקיר ע"י טכנאי HOT אשר גם מספק זאת והדבר פותר את הכעיה.

שים לב שחברת HOT משחקת אותה כאילו הבעיה לא שלה, אבל הדבר לא נכון...

אתה צריך לעמוד על כך מול הנציג שלהם שכאשר מחוברים לתשתית שלהם ישנו רעש סטטי, ואילו כשר מנתקים אותם רעש זה נפתר.

לי זה לקח מספר לא מבוטל של דין ודברים עם החברה עד שהם השתכנעו ושלחו אלי טכנאי ומאז הבעיה נעלמה...

בהצלחה

פורסם

זה לא משנה איזה חברה הוא. גם יס שמים את אותו האחד, לי שמו כזה בחדר.

זו כן בעיה שלהם (למרות שלפעמים אם הם רואים שאין לך מושג על מה אתה מדבר הם אומרים שלא) והם מסדרים לך את זה בלי שום בעיה.

עם זאת, במקרה שלו זו לא הבעיה. במידה וזו הייתה הבעיה הרעשים היו נעלמים לגמרי כשהוא ניתק את הממיר. אם הם לא נעלמו לגמרי, סימן שיש בעהי אחרת עוד לפני זו. בלי שום קשר, לשים איזולטור לא יפריע.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים