פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים יותר הגיוני שהוא מכניס אוויר ליאור תעשה לי טובה אם הקטע של אוויר חם עולה למעלה אני לא חושב שזה משפיע עד כדי כך בטמפ האלו של אוויר כדי שיהיה השפעה שאוויר ה"חם" האוויר צריך להיות מממממממששש חם כמו שאתה שם את היד מעל מנגל
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים יותר הגיוני שהוא מכניס אוויר ליאור תעשה לי טובה אם הקטע של אוויר חם עולה למעלה אני לא חושב שזה משפיע עד כדי כך בטמפ האלו של אוויר כדי שיהיה השפעה שאוויר ה"חם" האוויר צריך להיות מממממממששש חם כמו שאתה שם את היד מעל מנגלשמע זה לא כזה מדעההבדלים בין מארז טוב ללא טוב זה בשיא ממילא 5 מעלותאז אם כבר אז כבר
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אתה אומר שההבדל לא כזה גדול,אני אומר שההבדלים בין מארז טוב ללא טוב ממילא לא כאלה גדולים אז אם כבר אז כבר.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים יותר הגיוני שהוא מכניס אוויר ליאור תעשה לי טובה אם הקטע של אוויר חם עולה למעלה אני לא חושב שזה משפיע עד כדי כך בטמפ האלו של אוויר כדי שיהיה השפעה שאוויר ה"חם" האוויר צריך להיות מממממממששש חם כמו שאתה שם את היד מעל מנגלבלי טובות ובלי נעלייםמדע פשוט
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים הוא בטוח מוציא, יש כל כך הרבה בעיות במארז עם לחץ גבוה שהם לא יקחו את הסיכון (כיסי אוויר).אבל אני עדיין חושב שיש מקום לשקול להפוך אותו. במיוחד בגלל ריבוי הפתחים בגב המארז.מישהו יודע כמה אוויר הוא דוחף? בגרסאות הראשונות של ה P180 המהולל היה מאוורר עבה במיוחד בתא התחתון אבל הוא הסתובב רק ב900 RPM ודחף אוויר כמו מאוורר רגיל. כמובן, רק שקט יותר.בכלל מבחינתי עדיף לשים את המאוורר הגדול בצד. זה חלום שלי, לעשות מוד עם מאוורר ענק בצד המארז אבל זה לא יהיה פשוט בגלל גודל המנוע.אולי משהו עם רצועה. תמיד אפשר לחלום.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים יש מארזים כאלההם לא שווים גרושזה כבר הוכח לא פעם ולא פעמייםמאורר ענק בצד לא מועיל
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים באמת?!טוב מה זה משנה בכלל? 90% מהמודים הם לא יעילים, לא מוותר על החלום!קישורים?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים TT Armor / Kandalf מגיעים עם פאנל צד אופציונלי עם מאוורר 25 ס"מל-AeroCool יש גם מארז אחד עם מאוורר כזה
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים טוב, אני יותר בכיוון של 350 מ"מ. מאוורר ענק בסוף זה יגמר עם מאוורר דמה... או זה
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מצאתי אחד!!!!!!! כמובן שזה יהיה פוזה, למה מה חשבת? ;D זה האתר http://www.envador.com/Photos/PVCII/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.