פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים היי חברה,אני מחפש אוזניות עד 200 ש"ח, עם 3 דברים:1) שיהיו מסביב לאוזן ולא בתוכה (לא תהיה כמעט פגיעה באוזן).2) שהמחבר יעבור מעל הראש ולא מאחורי העורף.3) איכות, איכות, איכות. אני צריך שהאוזניות יהיו סופר איכותיות, הכי איכותיות שאפשר. כל הדיבורים של אנשים על סאונד חם, בס רחב ומרטיט, זה צריך להיות מרגש. אני חייב שהאוזניות יהיו כמה שיותר איכותיות.זה הכל...תודה וחג שמח!
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים אני מבין שהאוזניות יהיו לשימוש עם נגן נייד?ד"א גם עם אוזניות חוץ-אוזן תהיה פגיעה בשמיעה בווליום גבוהההיתרון של אוזניות תוך-אוזן הוא האטימה המצויינת שגורמת לזה שתצטרך ווליום הרבה יותר נמוך בשביל להתגבר על רעשים חיצונייםיש לך כמה אפשרויות במחיר הזה בארץ:1. סנהייזר HD2012. (קצת מעל התקציב) סנהייזר HD2023. אחת מאוזניות הכפתור מהסדרה החדשה של סנהייזר4. (קצת מעל התקציב) קריאטיב EP630 / סנהייזר CX300
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים מחבר קודם כל תודה על ההצעות! מצאתי כי האפשרות הטובה ביותר שלי היא ה-HD202 - וכנראה שאלך לשמוע אותם, ואם אוהב - אקנה. יש עוד המלצות מניסיון? אולי משהו טוב של סוני באותו מחיר? משהו אחר?? תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.