פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים שלוםבזמן האחרון המאורר של הצ'יפסט בלוח התחיל לעשות רעש עד לרמת בלתי נסבל, חיפשתי תחליפים, מאחר ומי שמכיר את הלוח, הגובה של המאורר הוא ס"מ או פחות אפילו, שהכרטיס מסך לא יגע בו.חיפשתי תחליפים ומצאתי רק את הEVERCOOL VC-REהבעיה שהמאורר הזה מיושן קצת, ויש לו מחליף, ה VC-RF, לצערי לקחתי את הRF והוא טיפה גבוהה מידי....מישהו התנסה בהחלפת המאורר בלוח האם הזה?מישהו מכיר מאורר מחברה אחרת, לא EVERCOOL אשר יתאים לי?תודה על העזרה...
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים יש לי לוח כמו שלך וגם אני החלפתי את הקירור של הצי'פסט בגלל הרעש הנורא קניתי קירור של EVERCOOL אני לא זוכר בדיוק את הדגם אבל יש לו אור כחול ואדום אבל הוא יושב בדיוק כמו שצריך ולא מפריע לכרטיס מסך אמורה להיות עליו עוד תוספת פלסטיק למעלה אבל לא הרכבתי אותו כדי שלא יפריע לכרטיס מסך צירפתי לך תמונה [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים איציק נראה לי שיש לך את ה Evercool VC-REלי יש את ה VC-RF אבל הכנסתי אותו בכוח כי לא מצאתי באף מקום את ה VC-RE
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים הרגע הסתכלתי בחשבונית של המוצר ויש לי את ה VC-RF הוא יושב מעולה כנראה לא חיברת אותו טוב או ששמת עליו את התוספת הכהה
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר שמתי את הRF גם בלי הפלסטיק, אבל הוא קצת מתנדנד לי, כאילו החורים במאורר רחוקים באיזה מילימטר מזה של הלוח...בכל מקרה אני אנסה להחליף את המאורר עצמו לזה של DFI, אני מקווה שהוא יתאים שם...ההבדל בין הRE והRF הוא מקום יציאת הFINS, בRE זה ממש מההתחלה, ובRF יש פלטה, בעובי 2 מילימטר, ומעל זה יש את הFINSכמו כן הRF שוקל כמעט פי2 מה REבכל מקרה, אני אנסה לעשות את זה ויעדכן פה... מקסימום נשתמש בדרמל
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים גם אצלי בהתחלה הוא היה מתנדנד אז פירקתי מהמאוורר המקורי של DFI את המדבקה הלבנה מלמטה והדבקתי על החדש
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים הייגם לי יש את אותו לוח וכל פעם שאני מכניס את הכרטיס מסך אני נאבק עם המאוורר זה בסדר שהוא לא יושב קבוע ?(כשאני לוחץ עליו בצד הוא יוצא מהמקום) ??ולי אין את הרעש הזה... לפחות בינתיים..
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אני בהתחלה נלחמתי איתו ועכשיו הוא יושב טוב בכול מקרה מהי טמפרטורת ה Chipset שלכם?
פורסם 2006 בספטמבר 2619 שנים מחבר הנה הפתרון פירקתי את המאורר עצמו מהגוף קירור של EVERCOOL, ושמתי אותו בגוף הקירור המקורי של DFI הבעיה הייתה שהחורים לתפוס אותו לא היו באותו המקום, כאן נכנס הדרמל לתמונה, בחיי שפחדתי תוך כדי שעשיתי את החורים האלה לא להוריד לי איזה כמה אצבעות אבל התוצאה, מספקת בהחלט, המאורר יושב בול בתוך הגוף קירור של DFI, רק חבל שנאלצתי להיפרד מ100 שקל תמורת הRF שפירקתי לגורמים לאחר כמה ימים... ניתן לראות בתמונה שהגוף קירור הוא מאלומיניום, של DFI ולא נחושת... לצערי זה הדבר היחיד שניתן להבחין בו באיכות התמונה אז לכל מי שמנסה לעשות את זה גם, בזהירות! [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים אבל נחושת מוליכה חום הרבה יותר טוב מאלומיניום !!!מוזר שאצלי זה נכנס בדיוק
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים אין מה לעשות ה VC-RF בגלל מידותיו הטיפה יותר גדולות ב 1mm לא נכנס בדיוק אלא צריך קצת כוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.