עבור לתוכן

איזה ספק יותר חזק? מבחינת עוצמת הספק טהורה, רגולציה ,רעש פחות

Featured Replies

פורסם

ה- 350W EG365P או Thermaltake - Purepower Butterfly 480W או בכלל FSP 350W THN מאותה חברה ישנם עוד שני דגמים, אחד שעולה אותו דבר, FSP300-60PLN ו-Fortron FSP300-60GNF.

שאלה שנייה האם ישנה חנות חוץ מנועה שנמצאת במרכז ומוכרת ספקים של FSP ושאלה שלישית ואחרונה הדגם Fortron FSP300-60GNF נמצא בארץ בכלל, תודה מראש לעוזרים.

פורסם

הסדר לפי החוזק:

Enermax

Forton GNF

Forton PLN

TT Butterfly

פורסם
  • מחבר

מה שבילבל אותי שהמוכר בחנות אמר לי, ה-TT חזק יותר ומחזיק בתצורת SLI וה- Enermax לא, כי יש לו דגם ישן שהוא מוכר בזול והוא בלי בקר מהירות מאוור מאחור, כמו בדגמים החדשים יותר של ה-Enermax, ובנוסף ל- TT יש 2 מסילות 12V ולEnermax אחת, כנראה הוא לא מבין בנושא מאה אחוז

השאלה השלישית Fortron FSP300-60GNF בכלל נמצא בארץ? והוא נראה לי חזק הרבה יותר מה-Enermax בטח כי הוא דגם חדש יותר ולא ATX1.3

פורסם

TT Butterfly מעולם לא יצא בתצורה של שתי מסילות

אלא אחת בודדת עם 18A בלבד

למרות שה-PLN נותן רק 15A ב-12V, הוא בנוי הרבה הרבה יותר איכותית

ה-GNF זה כבר ממש ספק מצוין עם יעילות לא מהעולם הזה

פורסם
  • מחבר

שכן שלי חזר מחו"ל עם ה-GNF הזה, הוא בצבע כחול יפה לא כמו הדגמים מנועה וכולה 300W אבל מחזיק מערכת SLI יותר טוב מה-HEC 500W TDT שלו, השכן שלי בדק אותו ואין בכלל דיליים אחרי משחק של 3-4 שעות במחשב שלו כמו ב-HEC ואפילו ריסטרט שיוצאים מהמשחק, הוא קנה מראש את הספק לאחותו ובסוף לקח את ה-GNF החדש, השאלה אם אפשר להשיג את הדגם הזה בארץ ובכלל ל-ENERMAX יש ACTIVE PFC בדגם הזה?

פורסם

הדגם הנ"ל ללא Active PFC

הדגם עם ה-Active PFC הוא EG365A-XE

את ה-GNF אני לא מאמין שיש בארץ

אישית לא ראיתי בשום מקום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים