עבור לתוכן

מקור המילה "סמול"

Featured Replies

פורסם

לא שהדיון פה כל כך רציני (והוא לא), אבל get a room :)

• תגובות 84
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/759525.html

ואם לא נוח לך שאנשים מפגינים ומביעים את דעתם<סע לאיראן

ואנחנו עוד מבקשים שהאיראנים יעשו מהפכה פחח

פורסם

על מה אתה מקשקש.

אם לא היה לי נח שאנשים יפגינו את דעתם, לא היו פה אנשים.

פורסם

הוא מדבר אליי

ויש הבדל בין להפגין את דעתם לבין לתקוף את אלה ששומרים עליהם למען השם

סע לאיראן? לא, שהם יסעו לאיראן

אם המדינה הזאת כל כך גרוע המשטר הפלשתיני בטוח יהיה יותר טוב להם, לא?

פורסם
  • מחבר

מה שאתם לא מפנימים זה, שאנשים מהשמאל הקיצוני, כשמם כן הם... אין טעם לנסות לשכנע אותם אחרת...

(כמובן, זה נכון גם לגבי ימין קיצוני, מעצם ההגדרה).

פורסם

:nixweiss:

פעם הייתי שמאלני

חשבתי שבתור העם היהודי אנחנו חייבים להיות נעלים יותר מהשאר.

טעיתי.

פורסם

שבוע שמיני מסתובבים עם זכריה זביידי ובודקים כיצד ניתן לעזור לו לבצע פעולות רצחניות באזרחי המדינה... שבוע תשיעי מפגינים עם אחמד טיבי, מי שהיה יועץ של אחד מהרוצחים הגדולים בתולדות המדינה. שבוע תשיעי מסרסים את חיילי צה"ל המסכנים, ששומרים עליך...

(צמצמתי את מרווח השבועות, כדי לא להגיע למספרים גדולים מדי :P ).

לא שאני מזדהה עם ההודעה שזו התגובה אליה, אבל עדיין יש כאן שקרים רציניים מאוד.

טלי פחימה הואשמה בתרגום מסמך לזכריה זביידי, עבירה שהצליחו איכשהו לתפור עליה שנתיים מאסר. לא תכנון פיגועים ולא בטיח.

לזכריה זביידי, סתם שתדע, יש עברית יותר טובה מחלק נכבד מהפורום הזה.

מקווה שההפגנה עם טיבי (אגב, מה היה המסר של אותה הפגנה?) לא עיצבנה יותר מידי, שלא יעברו בטעות ממשחקי מילים לרימונים שוב.

השמאל מסרס את חיילי צה"ל? הלוואי וזה היה המצב.

פורסם

פעם הייתי שמאלני

טעיתי.

ומה היום אתה חושב? שאנחנו צריכים להיות כמו הפלשתינאים?

פורסם

אם אני אפרוש את כל משנתי זה ייקח די הרבה זמן

אני בהחלט לא אומר לבצע פיגועי רצחנות בפלשתינים ואז לדרוש מהעולם תמיכה כי המאבק שלנו מוצדק וצפוף לנו בבית כי אמא השריצה שמונה ילדים...

אתה יודע מה

אם היינו מיישמים את מה שכתבתי למעלה, כמו הפלשתינאים

אולי היינו מנצחים...

פורסם
  • מחבר

לא שאני מזדהה עם ההודעה שזו התגובה אליה, אבל עדיין יש כאן שקרים רציניים מאוד.

1)טלי פחימה הואשמה בתרגום מסמך לזכריה זביידי, עבירה שהצליחו איכשהו לתפור עליה שנתיים מאסר. לא תכנון פיגועים ולא בטיח.

לזכריה זביידי, סתם שתדע, יש עברית יותר טובה מחלק נכבד מהפורום הזה.

2)מקווה שההפגנה עם טיבי (אגב, מה היה המסר של אותה הפגנה?) לא עיצבנה יותר מידי, שלא יעברו בטעות ממשחקי מילים לרימונים שוב.

3)השמאל מסרס את חיילי צה"ל? הלוואי וזה היה המצב.

1) זכריה זביידי הוא ראש ארגון טרור. ככזה, הוא מקדיש את חייו לטרור ולמכאן, כל עזרה לו היא עזרה לטרור. ו"טרור" הוא השם היפה ל"פעולות רצחניות".

2) הנקודה שלי היא לא סיבת ההפגנה. הנקודה שלי היא עצם הלגיטימציה שנותנים לבן אדם הזה, שבאה לידי ביטוי ב"חברותא" איתו בהפגנה.

3) מחסום וואטש, ולגבי זה היו כאן דיונים רבים. נכון, צריך שתהיה ביקורת. אבל הצורה שבה זה נעשה, כשנשות השמאל הקיצוניות בעיקר מעוררות אנטגוניזם ותסכול בחיילי צה"ל, תוך שהם גם ככה עושים עבודה קשה - זה כבר מוגזם.

פעם הייתי שמאלני

טעיתי.

אני יכול להגיד בדיוק אותו דבר על עצמי. אגב, הצבעתי מרץ בבחירות הראשונות... :-[

פורסם

אתה יכול להמשיך לקשקש כמה שאתה רוצה על ראש ארגון טרור ועזרה לטרור וכל הדמגוגיה הזו- זה עדיין לא משנה את העובדה שאם טלי פחימה היתה באמת עוזרת לטרור היא היתה מקבלת טיפה יותר משנתיים בכלא, אחרי שהשב"כ עקב אחריה שנים (וכמובן מאזין לה עד היום).

לאחמד טיבי יש ציבור מצביעים כאן, הגיוני שיפגינו איתו.

לגבי מחסום וואטש, כל מה שהן עושות זה לשים לחיילים מראה מול הפנים. לא משהו לא חוקי.

את כל אלה אתה יכול לנסות להשוות ללרצוח ראש ממשלה ולרימון על מפגינים, אבל בינינו, זה ישמע קצת מצחיק.

פורסם
  • מחבר

טוב, דבר ראשון, אתה צריך לתת לי לינק לנושא רימון חי על מפגינים, כי אני לא ממש יודע על מה אתה מדבר.

דבר שני, רצח ראש ממשלה קרה פעם אחת ע"י הימין הקיצוני. מעשי מעודדי טרור נעשים באופן יום יומי. וההבדל בין שני הדברים הוא בעיקר בעובדת האשמה המיידית ברצח ראש ממשלה, לעומת בעייתיות בהאשמה בפשעי השמאל הקיצוני, כנראה בגלל בעיות עם החוק. לדוגמה, ניתן לקחת את מעשיהם של (חלק) חברי הכנסת הערביים, שמעוררים אנטגוניזם קיצוני בקרב הרוב הגדול של האזרחים במדינה (כן, גם בקרב מצביעי קדימה, העבודה וחלק ממצביעי מרץ) ועם זאת, עדיין לא יושבים בכלל בכלא. ובאותו הקשר, אני חושב שלאחמד טיבי מגיע להירקב בכלא הרבה יותר מאשר לטלי פחימה (שהעובדה שלא הצליחו להוכיח כי עזרה באופן ממשי, לא אומרת שלא עזרה, בעיקר לאור ההוכחות על עזרה למי שידוע לנו ולה שהוא רוצח מהשפלים שקיימים) ועם זאת, הוא לא ישב בכלא בזמן האחרון... למה? כנראה שהוא חף מכל פשע.

אז תמכור את סיפורי הסבתא הדמגוגיים שלך למישהו אחר... זאת הרי בדיוק הבעיה עם השמאל הקיצוני. הוא עמוס צביעות ו"יופי נפש" לכאורה, אבל בעצם, מלא התנשאות, יהירות, בוגדנות ושנאה מתחת לפני השטח. וזאת הבעיה. הצביעות. העובדה שקשה להצביע על משהו רע, כי זה "מוות זוחל". הימין הקיצוני לא צבוע, וכולם שם אומרים את האמת בפנים, באופן כללי. או לכל הפחות רומזים אותה. לא שאני אוהב את הימין הקיצוני במיוחד... אבל השמאל הקיצוני מפחיד אותי הרבה יותר.

פורסם

טוב, דבר ראשון, אתה צריך לתת לי לינק לנושא רימון חי על מפגינים, כי אני לא ממש יודע על מה אתה מדבר.

נראה לי שהוא מדבר על יונה אברושמי

פורסם

http://tinyurl.com/zkvtd

לזכריה זביידי מאזינים 24/7 בצבא

לטלי פחימה מאזין השב"כ.

איזה צביעות?

זה שאתה חושב שהפגנה, ולא משנה המסר שלה, מעודדת טרור יותר מסגר של שלושה ימים על השטחים הופך את זה לנכון?

אתה לא החוק ולא המחוקק.

חלק נכבד משמאלני המדינה הם אכן מתנשאים ויהירים, אבל זו עדיין לא עבירה.

הדה לגיטימציה שמנסים לעשות במדינה לשמאל הקיצוני היא מפחידה.

פורסם
  • מחבר

והדה-לגיטימציה לימין הקיצוני? זה לא מפחיד?

האמת, שניהם בסדר גמור, לדעתי האישית. כי מעצם ההגדרה, שניהם מאוד בעייתיים.

הבעיה מתחילה כשאנשים מתחילים להפיל את התכונות של הקיצוניים ממחנה מסויים, על כל המחנה. ולזה אני לא מסכים, באופן כללי...

אגב, אחלה אתר, http://tinyurl.com/

:xyxthumbs:

ניסיתי קודם להגיב ולהוסיף בדיוק את מה שאתה הוספת, אבל זה יצא URL כזה ארוך ומכוער (מהסוג שיוצא מהצד של ההודעה) שוויתרתי...

אני זוכר שיש גם אפשרות לתת שם תצוגה ל-URL ששונה מהלינק עצמו. מישהו זוכר איך עושים את זה? (אני יודע שזה לא קשור, אבל פשוט הרבה פעמים נתקלתי בבעיה הזאת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים