פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים יש ברשותי מחשב pentium 4 1.7ghzזיכרון 256 sdram 133mhz כרטיס מסך gforce440mxלוח אם :jw-I405 pentium 4 (intel 845מרכיב קירור מהלוח אם התפרק ולכן עליי לקנות לוח אם חדשרציתי לקבל המלצות ללוח אם חדש לחבר למחשבאין צורך בלוח אם יקר או מתקדם יותר מדיי כי בכל מקרה אני חושב לקנות מחשב חדש בקרובתודה מראש
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים אם אתה קונה מחשב חדש בקרוב שווה לך להשקיע בלוח M לכזה מחשב? ועל איזה מרכיב קירור אתה מתכנוון? אולי אפשר לקנות אותו בנפרד? (לתקן?) הכי טוב אם תוכל להקדים את קניית המחשב..זה עיתוי מצויין עכשיו כשאתה צריך לוח חדש
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים אם אתה מדבר על הקירור לציפ' הייתי ממליץ על זלמן : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192 ולא את הטוב ביותר כי חבל על 20ש"ח אני חושב שזה מספיק ללוח בן 2-3 שנים. בהצלחה.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים אכן!בגלל זה שאלתי מה בדיוק "התקלקל"...חבל לבזבז על לוח כשאתה אוטוטו קונה מחשב..אם אכן זה זה אז ZEN MASTER נתן לך פתרון טוב
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים בכל מקרה הוא יזדקק למחשב כמחשב משני / להורים / וואטאבר .הוא לא מתכוון לזרוק אותו .תקנה לוח-אם יד שנייה / עודפים - לקייאספיי יש מבחר גדול בתחום . אתה לא צריך להשקיע מעל ל 200 ש"ח .אם זה באמת רק עניין של קירור , אין צורך בקניית לוח חדש , יש קירורים חלופיים .
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים אם אתה לא יודע,תשים תמונה של החלק שהתפרק והלוח ויהיה יותר קל לעזור,אם הנזק הוא גוף קירור אז חבל להשקיע בלוח.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מחבר זה אכן חלק הקירור הזה, הוא לא נהרס, הוא רק התפרק מהלוח ולא הצלחתי למצוא דרך לחבר אותו בחזרה, יכול להיות שיש אפשרות להלחים אותו אבל אני לא בטוח שזה יעבוד. הטכנאי אמר שבהדלקת המחשב נשמעים קולות כאילו משהו לא תקין בחיבור של הכרטיס מסך דווקא בלי קשר למרכיב הקירור ושלוח אם חדש יפתור את הבעיה. בכל מקרה אני מעוניין לשמור את המחשב בנוסף לחדש ולא להעיף אותו. תיקון הוא יקר יחסית וכבר עדיף לקנות לוח חדש זול.מה אתם ממליצים?
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים ענו לך..נתנו לך קישור לקירור כזה...במידה וזה לא עובד אותה רוצה להחליף לוח בכל זאת גם נתנן לך פתרון..לקנות מיד שניה (אולי אפילו בTRADE ZONE פה בפורום) או בKSP ...אני מניח שזה לא ממש משנה איזה לוח..כל עוד הוא תומך
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים הוא היה מרותך ?? טוב אם אתה נעול על לוח חלופי, תן לנו דגם מעבד (תושבת) או לוחוננסה לעזור לך.אני פשוט לא זוכר איזה תושבת p4 1.7וזכרונות וכו...
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מחבר אני לא נעול על לוח חלופי, פשוט זה מה שהמליצו לי, אם אתם חושבים שהחלפת החלק תעשה את העבודה אז אני מעדיף להחליף רק את החלק,הקטע שאני חושב שהחלק בריא לחלוטין והוא סתם התפרק מהלוח, ואני לא ממש יודע איך להרכיב אותו. גם אם אני אקנה חלק חדש אני אצטרך להרכיב אותו איכשהו..בכל אופן הפרטים של המחשב מצויניים בהודעה הראשונה , יש עוד משהו שצריך?
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים אם תקנה לוח הוא פשוט ייכנס למארז ויחבר את עצמו ?בשני המקרים תצטרך להתעסק קצת עם הקרביים של המחשב (בהחלפת לוח הרבה יותר) .יותר קל וזול לקנות גוף קירור קטנצ'יק לצ'יפסט .
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מחבר טוב, בכל מקרה אני מתכוון לחבר את מה שאני אקנה לבד, אז נגיד אני קונה רק את החלק לצ'יפסט, איך אני אמור לחבר אותו? ברגים הלחמה מה?
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים משתנה מלוח ללוח , בד"כ מתחבר בעזרת 2 ווים / 2 תפסנים חד כיווניים שכאלו ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.