עבור לתוכן

1954: מדענים מדגימים כיצד יראה מחשב בשנת 2004

Featured Replies

פורסם

Future%20Computer.jpg

כתבה שפורסמה בשנת 1954:

"מדענים מתאגיד RAND יצרו את הדגם הזה על מנת להמחיש כיצד "מחשב ביתי" יכול להיראות בשנת 2004. (מחשב ביתי נמצא בגרשיים מכיוון שבזמנו זה היה ממש כמו לומר היום "ספינת חלל ביתית"). בכל מקרה הטכנולוגיה הנדרשת לא תהיה אפשרית מבחינה כלכלית עבור בית ממוצע. בנוסף המדענים מודים שהמחשב יצריך טכנולוגיה שעדיין לא פותחה על מנת לעבוד, אך בעוד 50 שנה מעכשיו התקדמות המדע צפויה לפתור את הבעיות הללו. עם ממשק טלטייפי ושפת פורטרן, המחשב יהיה קל לתפעול".

מזל שהמדענים לא ידעו להעריך את ההתפתחות הכ"כ מהירה של התחום, אחרת בשביל לשחק במשחק כלשהו היינו צריכים כישורים של נווט ספינת חלל ;D

כנראה שהעתיד צופה לנו עוד המון התפתחויות מדהימות... כפי שלא ניתן היה לצפות את שנת 2004 תחשבו איזה מדהימה תהיה שנת 2056 :)

*הודעה חגיגית זו היא לכבוד הודעה 200*

פורסם

סתם תיקון קטן, בלי קשר... זה לא שפה פורטרנית, אלא פורטרן, שזאת שפת תיכנות...

ואגב, אמנם האב טיפוס הראשון של השפה פותח בשנת 53, אבל אני לא חושב שמישהו הכיר את זה בשנת 54, ובטח לא ציפה שזאת תהיה "השפה של העתיד".

מדריך למשתמש יצא רק ב-56... ;)

ולא, אני לא יודע-כל:

http://en.wikipedia.org/wiki/Fortran

פורסם
  • מחבר

באמת כשהגעתי לחלק הזה של המאמר לא היה לי מושג איך לתרגם את זה... (תודה על התיקון)

פורסם

שיחקת אותה !! :xyxthumbs:

עריכה: בדיעבד הטלוויזיה כל כך מזוייפת שזה כואב, חחח

פורסם

מעניין איך לעשות לדבר הזה מודינג?

פורסם

:lol:

פורסם
  • מחבר

וזה עוד כלום לעומת לקחת אותו לתיקון אצל המעבדת מחשבים... חח צריך משאית כמו שעוברים דירה :D

פורסם

portable technician

:silly:

פורסם

זה לא מחשב אמיתי, זה איך הם חושבים יראה מחשב בייתי - שימו לב לקטנות :)

פורסם

זיוף נחמד אבל עדיין זיוף. ומי שלא הבין מה זה:

The picture is actually an entry submitted to a Fark.com image modification competition, taken from an original photo of a submarine maneuvering room console found on U.S. Navy web site, converted to grayscale, and modified to replace a modern display panel and TV screen with pictures of a decades-old teletype/printer and television (as well as to add the gray-suited man to the left-hand side of the photo)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים