פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים שלוםיש לי את הX530, אחלה רמקולים...אבל הסאב הוא באזור המחשב, האם יש סיכוי שהוא יגרום נזק לHDD ?
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים זה שאסור לקרב מגנטים (שמצוים בדרך כלל ברמקולים למינהם) למסך כי זה עלול לפגוע בתצוגה זה משהו אחד.... אבל מזה להגיע לHD וכו זה קצת מוגזם....(ובוא לא ניכנס לתאוריות שגובלות בפיתוח הגרעין..).. ושאתה אומר באזור המחשב לאן בדיוק את המתכוון... עכשיו התשובה... ;D לא הוא לא יפגע לך בHD....
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מחבר אני לא מדבר מבחינת מגנטיות, אני מדבר מבחינת רעידות, כי הוא דיי מרעיד את המחשב שם...
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים 1 הSub רחוק מדי בכדי שתהיה לו כל השפעה מגנטית על המחשב2. הרעידות הנובעות מהSub אין בהן להזיק למחשב, מה גם שהן משפיעות על חלק נכבד מהחדר ולהוציא את המחשב למרפסת זה לא ריאלי.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים אני שנה עם סאב 12 אינץ' 150 watt מתחת למחשב ולמרות שכל החדר זז כמה סנטימטר לאחד הצדדים בכל דפיקה שלו המחשב עדיין חי... אז לא נראה לי שזה מפריע
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים גם אצלי הסאב ליד המחשב נדפק לי כבר HD אחד אני לא בטוח שזה מהסאב 15 אינץ 300RMS [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אסור שיהיה משהו שמרעיד את המדף על אותו מדף עם המחשב כי זה יכול להקפיץ את הרכיבים של המחשב אבל על הריצפה במרחק 20 סנטימטרים זה מותר
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים העינית שקוראה וכותבת על הדיסקים של ההארדיסק אם היא קופצת היא סורטת לך אותו כלומר פחות נפח
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים איזה רכיבים בדיוק הוא יכול להקפיץ ;Dבעניין הזה של סאב (עוצמתי) במרחק מזערי מהמחשב לא הכי בריא (HD/קירור....וכו)..אבל עדיין יקח קצת זמן עד שחלקים יתחילו "למות"....
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים גם אצלי הסאב ליד המחשב נדפק לי כבר HD אחד אני לא בטוח שזה מהסאב 15 אינץ 300RMS פשייי יא אללה מה זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.