עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם X1900GT ב HL2, יש תמונה.

Featured Replies

פורסם

קניתי לא מזמן מחשב חדש (המפרט בחתימה). הכל עבד פחות או יותר חלק, את Prey הרצתי על המקסימום בלי בעיות, אבל משום מה דווקא Half-Life 2, או יותר מדויק Counter-Strike: Source, לא פועל כמו שצריך.

עם המאפיינים שבתמונה למטה אני מצליח לשחק על 40-80 FPS, שגם זה די מאכזב, אבל הבעיה האמיתית היא שאני לא יכול לשנות את הShadow detail & Water detail ל High. כשאני מחליף ושומר את ההגדרות המשחק פשוט מחזיר אותן בחזרה.

שימו לב שב Hardware DirectX Level הוא כותב לי v0.0, כאילו הוא לא מזהה את הכרטיס.

הדרייברים של הכרטיס הם העדכניים ביותר מהאתר של ATi, הכל מוגדר על Application preferences. יש לציין שהמחשב מקורר טוב והספק עומד בדרישות.

תודה מראש !

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

טוב, אז אחרי שראיתי ש F.E.A.R ממש מקרטע על המחשב שלי, הורדתי 3DMark06, הרצתי את הבנצ'מארק וקיבלתי רק 3819.

3819 3DMarks

SM2.0 Score: 1692

HDR/SM3.0 Score: 1850

CPU Score: 859

נמוך מאוד, לא ?

פורסם

אני לא כ"כ יכול לעזור לך לגבי הבעיה, אבל זה נראה בבירור שהמעבד שלך מחליש את המערכת.

אני מניח שזה ברור גם לך (גם על פי 3DMarks) שמעבד חד ליבה של 2200Ghz די עבר זמנו... אלא אם כן ביצעת אוברקלוק?

פורסם
  • מחבר

עדיין לא ביצעתי אוברקלוק, אני מעדיף להשיג קודם כל קירור יותר טוב למעבד. אתה חושב שאפשר יהיה להשיג שיפור משמעותי ?

חוץ מזה, גם עם מעבד כזה אני אמור להיות מסוגל להריץ את המשחקים, לא ? לא הגיוני שמערכות חלשות יותר (עם מעבדים חלשים יותר) מריצות את זה הרבה יותר טוב...

פורסם

תתקין את המשחק מחדש(דרך סטים.. תמחוק לגמרי את הקבצים שלו ותוריד מחדש) זאת בעיה בקונפיג אבל פשוט אין שום דרך לשנות את זה.. גם אם אתה מוחק או משנה את הקונפיג זה לא יעבוד.. אתה צריך להתקין את המשחק מחדש.

אחרי שתתקין תשים את ההגדרות הכי גבוהות שיש עם 4XAA ו8XAF ואמור לעבוד לך מצויין.. בקשר למשחקי רשת - שאתה משחק באינטרנט לא אמור להיות לך FPS אסטרונומי.. מידי פעם אמור לעלות לך מעל 100 לסביבות ה150 וגם יותר אבל לרוב זה ישאר בטווח של 80-50... וזה מניסיון, אלא - אם תעשה אוברקלוק.

ההגבלה כאן נובעת מהמעבד.. יכול להיות כרטיס כמו שלי שבסורס באינטרנט יהיה יותר FPS כי המעבד שלי יותר חזק - אתה מבין תעניין כאן?

פורסם
  • מחבר

איך בעיה בקונפיג, התקנתי את המשחק כמו שצריך על דיסק קשיח נקי, וישר זה לא עבד... אני אנסה את זה בכ"ז, אין לי הרבה מה להפסיד (חוץ מכמה שעות של עדכון... איך שאני שונא את Steam...)

ומה עם F.E.A.R ? אני מקבל בסביבות ה 20 FPS.

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

פורסם
  • מחבר

אף אחד ?

פורסם

תקרא את חוקי הפורום

הקפצת דיונים:

אין לפרסם שתי הודעות רצופות בדיון, רק בשביל להביא את הדיון לראש הרשימה. הקפצת הדיון לא תביא תשובות יותר מהירות אלא תשיג תוצאה הפוכה בצורת התעלמות או נזיפה מצד המשתמשים.

במידה ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי modify.gif

יש לך אזהרה 1 מתוך 3 באזהרה השלישית תורחק מהפורום

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים