עבור לתוכן

TV OUT שאלה

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי כרטיס מסך גיפורס 2 בשביל המערכת HTPC שאני בקרוב בונה והשאלה שלי הי אם רואים טוב בטלויזיה שמחברים את הטלויזיה לTVOUT שבכרטיס זאת אומרת שאני מיתכוון אם האיכות בסדר? או שרואים מטושטש? זה אמור להיות תמונה חלקה וטובה?

בבקשה תענו לי

תודה

יקיר

פורסם

מנסיון שלי עם כרטיסים שונים, התמונה נראית די מטושטשת בשולחן העבודה אבל נראית מעולה בזמן ניגון סרטים או עם משחקים (משחקי מרוצים נראים כמו ב-PS2)

אביא לך גם עצה מאוד מועילה בנושא... הכבל שאתה תשתמש בו ב-tvout שיהיה קצר ככל הניתן, כבלים ארוכים יוצרים הרמוניות (או קולטים רעש, לא סגור על זה) ומופיעים פסים שמרצדים באלכסון... לכן עד 2 מטר כבל יהיה לך מעל ומעבר (אצלי יש כבל 5 או 10 מטר שאצטרך לשפצר לכמה קטנים בגלל זה...)

פורסם

העברה של מידע אנלוגי פוגעת באיכות התמונה בלי קשר למה שאתה רואה.

כמובן שכאשר אתה עובד על המחשב הפרטים קטנים יותר ולכן הטישטוש מפריע. בסרטים לעומת זאת הפרטים (טקסט וכדומה) גדולים יותר וזה אינו מפריע.

אם הHTPC לשימוש כמחשב ולא רק כוידאו/מכונת משחקים עלייך לחברו ע"י כניסת DVI,HDMI או כל יציאה דיגיטלית מתאימה.

בלתי אפשרי לעבוד במחשב עם יציאת RCA/S-Viddeo

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי ממש עכשיו הפחדת אותי!!

יש לי בטלויזיה חיבור רק של RCA והחיבור של הRF(החיבור הרגיל בננה) ואם אני יחבר מהכרטיס מסך SVIDEO ובטלויזיה אני יחבר את הRCA אז מה לא תהיה תצוגה ביכלל?!!

ולמה לא יהיה אפשר להפעיל משחקים עם חיבור SVIDEO?

המחשב יריץ רק את התוכנה שיש בווינדוס media center 2005

תסבירו לי בבקשה..

פורסם

זה לא מה שאמרתי

תצוגה תהיה לך בכל מקרה.

אבל איכות התמונה לאפליקציות מעבר לסרטים ומשחקים אינה מאפשרת עבודה תקינה - לא רואים טוב כלל

פורסם

בלתי אפשרי לעבוד במחשב עם יציאת RCA/S-Viddeo

הוא התכוון לזה שאתה פשוט תסבול.

אפשרי?, זה תמיד אפשרי.

פרקטי?, ממש לא!!!

לגבי אורך החוט, זה לא משנה אם יש לך 10 מטר כבל אחד, או 5 של 2 מטר, (עדיף כבר את היחידי) האיכות נפגעת בגלל שתי דברים:

1) הפרעות - ובשביל זה עושים סיכוך מסביב.

2) ההתנגדות של החוט.

חוט טוב הוא חוט שהסיכוך שלו מסודר טוב, והיחס בין האורך לעובי החוט (בעצם מה שנותן את ההתנגדות) הוא קטן, וגם שהחומר ממנו הוא מיוצר מוליך טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים