פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים יש שם כמו משהו שחור גדול כזה שאפשר לסובב קצת ולהאריך אותואני לא יודע מה זה לעזאזלומאחוריו יש חורי איוורור שמוציאים אוויר מהמארזאז אני יכול להתקין את המאוורר 9CM שקניתי או לא?ואם כן, איך?
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים זה נקרא AirGuide או בעברית כונס אווירתוציא אותו עם ה-4 ברגים ותבריג מאוורראבל לדעתי זה 80 מ"מ ולא 92
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר הוצאתי והברגתי את המאוורר בסוף איזה דקה אחרי שכתבתי את הדיוןוהוא מתאים בולוגם שמתי את המאוורר של ה12 סנטימטריש כזה קול של vooooooooooo בגלל הגודל שלהםבגלל זה אנשים בוכים פה? "השקט כל כך חשוב לי בלה בלה בלה"
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים הוצאתי והברגתי את המאוורר בסוף איזה דקה אחרי שכתבתי את הדיוןוהוא מתאים בולוגם שמתי את המאוורר של ה12 סנטימטריש כזה קול של vooooooooooo בגלל הגודל שלהםבגלל זה אנשים בוכים פה? "השקט כל כך חשוב לי בלה בלה בלה"בוא עליהביתה נשמיע לך מאוורר של 40dba 120CFM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.