פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים אני צריך עזרה די רצינית בתפעול שלו.קניתי אותו, באו להתקין לי אותו ביחד עם כל המערכת, נתנו לי הסבר חפיף והלכו.אני ממש אבל ממש לא מסתדר עם החוברת של המגבר הנ"ל.לא מצליח בכלל להיכנס לתפריט (OSD) הראשי של המגבר. ויש לי עוד שאלות. אשמח להתעייץ עם מישהו שיש לו את המגבר הנ"ל.תודה מראש.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים אומנם אין לי אותו, והפעם האחרונה שנתקלתי במגבר כזה הייתה לפני יותר מחודש, אבל אם יש לך שאלות ספציפיות, וקישור ל-Manual שלו, אני אנסה לעזור לך.Anatoli.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר תודה,אין לי את הקישור למדריך, השאלות הן ממש ספציפיות, לדעתי קל יהיה יותר למישהו שיש אותו, כי קראתי את המדריך (יותר מפעם אחת אפילו) ועדיין אני נתקל בקושי להיכנס לתפריט של המגבר (מקש הOSD)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.