עבור לתוכן

לא רק בגיבוש טייס

Featured Replies

פורסם

טוב לא מעניין אותי.

היה פה איזה מחדל וזהו!

אני בעד להאשים את הש"ג! או אותך, לא יודע מה בא לי יותר כרגע..

קודם תלמד איך הגוף מגיב בעת איבוד הכרה מתחת למיים לפני שאתה מאשים את צה"ל.

במקרה אני מכיר קצין ביחידה שעבר תחקיר ארוך על הנושא השבוע ואני מבטיח לך שלא הייתה פאשלה.

בנוסף חשוד מאוד לדעתי שהמשפחה דרשה מיד כשהם קיבלו את הבשורה לקבל את הגופה לקבורה ולא הסכימו בשום אופן לנתיחה לאחר המוות. (מה שהיה מאמת את החשד של הצבא למה שבאמת קרה שם)

• תגובות 34
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה מסקנות מהירות...יכול להיות שהיה פה מחדל,אבל גם יכול מאוד להיות שהבחור המסכן הזה פשוט הסתיר או לא ידע על נתונים רפואיים,ובנוגע לזה אזי מדובר ברשלנות שלו או בחוסר ידע שלו.

צה"ל לא צריך לתת את הדין על כל דבר,ובצבא או בגיבושים אי אפשר לעבוד עם מטפלת צמודה לכל בחור שתשאל אותו כל 10 דקות מה שלומו

בתור אחד שהיה בלא מעט גיבושים,ושיודע בדיוק מה קורה שם הצבא משתדל לעשות ניהול סיכונים מוסכל,אבל אין מה לעשות וכשלים קורים בדרך...אבל אל תנסה להפיק לקחים לבד.

ממה שאני יודע, מחברים שהיו בגיבוש, בתרגיל הזה המפקדים צרכים כל כמה דקות לבדוק מה קורה עם בחור. הם לא עשו את זה 20 דקות, אז יש פאק של הצבא.

מה שכן, בתרגיל הזה אין יותר מדי קושי, סה"כ אתה מים נושם דרך שנורקול ולא רואה כלום. מה שחברים שלי חושדים שהיה לו קושי מתרגילים קשים והוא לא אמר כלום.

פורסם

אני בעד להאשים את הש"ג! או אותך, לא יודע מה בא לי יותר כרגע..

קודם תלמד איך הגוף מגיב בעת איבוד הכרה מתחת למיים לפני שאתה מאשים את צה"ל.

במקרה אני מכיר קצין ביחידה שעבר תחקיר ארוך על הנושא השבוע ואני מבטיח לך שלא הייתה פאשלה.

בנוסף חשוד מאוד לדעתי שהמשפחה דרשה מיד כשהם קיבלו את הבשורה לקבל את הגופה לקבורה ולא הסכימו בשום אופן לנתיחה לאחר המוות. (מה שהיה מאמת את החשד של הצבא למה שבאמת קרה שם)

כמו טמבל אתה לא קורא את ההודעה האחרונה שלי ששם כתוב שהאשמה שלי היא לאו דווקא של צה"ל אלא של צה"ל או המלש"ב עצמו, פעם הבאה שאתה לוחץ על כפתור "הוסף תגובה", תנסה לקרוא את הודעותיו של מי שאתה מגיב איליו בעיון.

פורסם

אסור, מלשבים לגיבוש שייטת, עוברים תחקיר בטחוני וחותמים על מסמך סודיות.

שטויות במיץ עגבניות.

פורסם

אכן שטויות. התחקיר הבטחוני מגיע רק אחרי הגיבוש(לא יודע מתי). אין טעם להעביר מאות מלש"בים תחקיר ביטחוני, כאשר מלכתחילה הסיכוי שלהם לעבור את הגיבוש ולהחשף למידע סודי הוא קטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים