עבור לתוכן

לא רק בגיבוש טייס

Featured Replies

פורסם

האמתי שאתה טועה, מותר לספר מה היה בגיבוש, עדיין זה גיבוש וזה לא איזה מבצע, אין ממש מידע מסווג שם.

זה שאומרים למשתתפים בגיבוש לא לספר על האימונים, ומה הולך להיות שם זה לא קשור למידע *חשוב*, פשוט נמנעים מלספר את צורת והדרכת הגיבוש, זה לא אומר שאסור לספר לחברים מה היה שם.

• תגובות 34
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז עכשיו מר Burton היקר, אנא אמור לי מה הקשר לעזאזל בין קורס קצינים מלפני 3 שנים למוות של מלש"ב בגיבוש שייטת 13.

אתה לא חזק במיוחד בלהבין ציניות, הא?

פורסם

מסתבר שלא, כנראה ככה הוא התחמק מהויכוח. :silly:

פורסם

צבא שמנוהל ע"י מפגרים.

פורסם

מסתבר שלא, כנראה ככה הוא התחמק מהויכוח. :silly:

איזה ויכוח?

רק היום התראיין מלש"ב ברדיו שסיפר מה היה בגיבוש ::)

הייתי אומר שחבר שלך יצא קצת טמבל.

פורסם

חבר שלי שהיה בגיבוש שייטת סיפר לי שהמדריכים דווקא כן מקצועיים ומחמירים מאד..

ככה זה כשרעל שורף 100% מהמוח

פורסם
  • מחבר

חבר שלי שהיה בגיבוש שייטת סיפר לי שהמדריכים דווקא כן מקצועיים ומחמירים מאד..

גם חברים שלי מספרים את זה, כולם אומרים שהם כל שניה בודקים מה המצב שלך, ואם לרגע אתה לא מרגיש טוב הם מיד שולחים אותך לטיפול.

פורסם

איזה ויכוח?

רק היום התראיין מלש"ב ברדיו שסיפר מה היה בגיבוש ::)

הייתי אומר שחבר שלך יצא קצת טמבל.

לא מה שהיה בגיבוש, אלא מה שהלך במקרה שלו, יכול להיות שהיה יותר ממש שמספרים, רשלנות או משהו אחר בסגנון...

גם חברים שלי מספרים את זה, כולם אומרים שהם כל שניה בודקים מה המצב שלך, ואם לרגע אתה לא מרגיש טוב הם מיד שולחים אותך לטיפול.

טיפול שלאחריו כנראה תחתום ויתור, מה שהמלשבי"ם לא ממש רוצים לעשות.

פורסם
  • מחבר

טיפול שלאחריו כנראה תחתום ויתור, מה שהמלשבי"ם לא ממש רוצים לעשות.

לא, הם אמרו שכל הזמן שאתה במים בודקים מה קורה איתך.

ולמשל אם חם לך יותר מידיי הם שולחים אותך למים להתרעננות.

פורסם

טוב לא מעניין אותי.

היה פה איזה מחדל וזהו!

פורסם

טוב לא מעניין אותי.

היה פה איזה מחדל וזהו!

איזה מסקנות מהירות...יכול להיות שהיה פה מחדל,אבל גם יכול מאוד להיות שהבחור המסכן הזה פשוט הסתיר או לא ידע על נתונים רפואיים,ובנוגע לזה אזי מדובר ברשלנות שלו או בחוסר ידע שלו.

צה"ל לא צריך לתת את הדין על כל דבר,ובצבא או בגיבושים אי אפשר לעבוד עם מטפלת צמודה לכל בחור שתשאל אותו כל 10 דקות מה שלומו

בתור אחד שהיה בלא מעט גיבושים,ושיודע בדיוק מה קורה שם הצבא משתדל לעשות ניהול סיכונים מוסכל,אבל אין מה לעשות וכשלים קורים בדרך...אבל אל תנסה להפיק לקחים לבד.

פורסם

דיברתי על מחדל בכלליות.

של הצעיר שמת או של הצבא, לא דיברתי על הצבא בפרט.

פורסם

איזה מסקנות מהירות...יכול להיות שהיה פה מחדל,אבל גם יכול מאוד להיות שהבחור המסכן הזה פשוט הסתיר או לא ידע על נתונים רפואיים,ובנוגע לזה אזי מדובר ברשלנות שלו או בחוסר ידע שלו.

צה"ל לא צריך לתת את הדין על כל דבר,ובצבא או בגיבושים אי אפשר לעבוד עם מטפלת צמודה לכל בחור שתשאל אותו כל 10 דקות מה שלומו

בתור אחד שהיה בלא מעט גיבושים,ושיודע בדיוק מה קורה שם הצבא משתדל לעשות ניהול סיכונים מוסכל,אבל אין מה לעשות וכשלים קורים בדרך...אבל אל תנסה להפיק לקחים לבד.

עדיין יש פה מחדל של צה"ל.

אם צה"ל רוצה שאנשנים לא יסתירו את הבעיות שלהם, אז או שישפר את הבדיקות הרפואיות או שיגרום לאנשים להבין למה לא כדאי להם לעשות את זה.

כל האחריות נופלת על צה"ל.

פורסם

עדיין יש פה מחדל של צה"ל.

אם צה"ל רוצה שאנשנים לא יסתירו את הבעיות שלהם, אז או שישפר את הבדיקות הרפואיות או שיגרום לאנשים להבין למה לא כדאי להם לעשות את זה.

כל האחריות נופלת על צה"ל.

נו באמת,נורא קל להטיל את האשמה על צה"ל...

בוא נגיד שכדי לקצר את הסמטוחה בצו ראשון,צה"ל מאפשר לנבדקים ללכת לרופא אזרחי במקום הצבאי...לרופא האזרחי הם משקרים בבדיקות,וככה הם מקבלים פרופיל 97 ונראים למעשה בריאים לגמרי.

עכשיו האם זאת אשמת הצבא שאדם זה נתן מידע רפואי מוטעה? כל פעם שהייתי בגיבוש היה שם צוות רפואי צמוד,לכל דבר בצבא יש ניהול סיכונים ותיקי תרגיל,שום דבר לא נעשה בחפיף בגיבושים האלו.

ובל לא נשכח את מקרה מני לוי,ספורטאי כביכול בריא לחלוטין שלא ידעו על הרשרוש בלב שלו,ולכן הוא מת.

פורסם

האמתי שאתה טועה, מותר לספר מה היה בגיבוש, עדיין זה גיבוש וזה לא איזה מבצע, אין ממש מידע מסווג שם.

זה שאומרים למשתתפים בגיבוש לא לספר על האימונים, ומה הולך להיות שם זה לא קשור למידע *חשוב*, פשוט נמנעים מלספר את צורת והדרכת הגיבוש, זה לא אומר שאסור לספר לחברים מה היה שם.

אסור, מלשבים לגיבוש שייטת, עוברים תחקיר בטחוני וחותמים על מסמך סודיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים