פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר מה לדעתכם צריך להספיק לי ? רק שהוא יכבה את עצמו אוטומטית... (אשמח גם לקישור...) המערכת: E6400 GigaByte DS4 Gskill 2x1G 800MHz 320G Seagate sapphire x1900xt 512 500w liberty Zalman 9500 + VF900 זהו נראה לי (צורב ומסך 17" CRT ) תודה
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים בעיקרון הUPS ממש לא למחשב, הוא למכשיר מאוד מאוד מאוד רגיש לכל קפיצת מתח, שעולה עשרות אלפי דולרים, לכן אבא שלי צריך אל פסק בשבילו, על הדרך אני מחבר את המחשב לשם...
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים אז תשקול ברצינות לקחת UPS - ONLINE במקום LINE INTERACTIVE הרגיל.אם לי היה מכשיר בעלות כזאת הייתי קונה לו ONLINE.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים אין לי מושג מה זה אומר, הוא אמר שזה מספיק לו, זה רק חצי מכשיר, משו לבדיקת ואיחוי קווים אופטיים, משו לא מהעולם הזה...גם זה לא הוא משלם, זה החברה :-)אמרו להביא UPS פשוט ויציב יספיק ע"פ טענת היצרן...
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים זה חלק ממכשיר, החלק הזה עובד על תאי דלק נסיוניים, לכן כל תזוזת מתח אפילו קטנה ביותר או לא יודע מה עלולה לגרום לפיצוץ.האומנם היצרן גרם לאפשרות הפיצוץ להיות קטנה, וגם במקרה של, רק המכשיר יתפחם, אך עדיין, אך אחד לא רוצה להרוס קליל מכשיר יקר שכזה.אין ליחידה הנ"ל ספק כוח, היא עובדת בשטח, ומתקשרת עם רכב מתאים וממוחשב לביצוע דיאגנוסטיקה.גם הרכב יש להטעין , אבל זה כבר משו לא בעייתי כלל והוא נטען וספק כוח מתאים וכדומה.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים אבדוק מחר, בכל מקרה לא נתתי ויזה לתמליל, הם אמורים ליצור איתי קשר, אז יש מקום לשינויים.וזה דיי דחוף הנושא :-)
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מחבר 700VA ומעלה יש אולי משהו מסויים ? חברה ? דגם ? (שידע גם לכבות את המחשב לבד...) תודה !
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים תוודא שאתה קונה משהו עם מספיק שקעים.לפחות 3?אל תחבר לUPS רכיבים שיש להם מנוע חשמלי.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים אתה צריך מערכת אל פסק True OnLine שהיא מערכת שמספקת לך חשמל דרך המצברים וולא דרך שקע החשמל שזה אומר שאתה מקבל מתח יציב תמיד ללא שום הפרעות מיותרות.הקישור שנתתי לך הוא ל-ups בעל 1KVA שלדעתי יספיק לך.חברות טובות למערכות אל פסק הן Advicehttp://www.advice.co.il/default.aspxוכמובן חברת GAMATRONIC http://www.gamatronic.co.il/מוצרים של חברת GT הייתי ממליץ על סדרת + POWER או שתבחר במערכות On Line Double Conversion שהן יותר עממיות.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים מחבר יש אולי משהו מסויים ? חברה ? דגם ? (שידע גם לכבות את המחשב לבד...) תודה ! אני עדיין מבולבל...מישהו...???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.