פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים מחבר ואללה יש לי שנים כאלו אחד בשימוש והשני לא אני מניח שאני צריך רק בלוקים ונוזל קירור וצינורות כמה יעלה לי כל עסק?
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים ובידוד ומשאבה. הרבה תכנון.איך אתה עושה מזה מערכת סגורה?הצריכת חשמל בטח בשמיים. כמה רעש זה עושה?נוזל קירור לא צריך. הבר מים בנוי למים, לא הייתי מכניס לו משהו אחר.
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים מחבר אני לא יודע תאמת אין לי מושג בקירור מים זה לא עושה רעש וכן זה יתחבר לחשמל של הבית...
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים מחבר ראיתי סרט מגניב ביותר... אבל הבעיה שיש לי מארז mid ואיפה את גר אולי תוכל לבוא ולעזור לי אם זה? ושמתי לב שבר מים מממממממשששש רותח אבל עדין אין לי מושג איך כל העסק בנוי יעני המשאבה וראיתי את המשאבה של הבר מים והיא בגודל של בקבוק ליטר וחצי
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים יש מדריך באתר:http://hwzone.co.il/guides/homewatercool/אמרתי שזה אפשרי, לא אמרתי שזה קל.מן הסתם כל מערכת שמקררת משהו תהיה חמה בצד השני שלה. חוק שימור אנרגיה וכו.את הצד החם אתה לא תשים בתוך המחשב. כל הדבר הזה יהיה מסורבל וגדול. ככה זה.אבל הקירור יהיה מסיבי.אך תטרח בכלל אם אתה לא מתכוון לעשות המהרה.
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים מחבר בעע מזה אין לי כוח להיתעסק אם זה ניראה אולי בחופש הגדול של שנה הבאה חח "פשוט אין לי ממש זמן לזה"[אני סתם עצלן]חוץ מיזה שיש חרא לוח asus a8n-e amd 3200 [2/4] 768 ram mosel chips
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים זה יכול להיות רעיון טוב!!אבל בגלל שזה קירור מים זה לא יקפא אז מסביב לבלוק קירור של המעבד יהיו מים שהם מסוכנים למעבד וללוח אם!!עם כל הכבוד לבידוד אותו שמים על הצינורות לא על הבלוק!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.