עבור לתוכן

חיווים על טמפרטורה לא תקינה של כ.מסך (מעל 80 מעלות)

Featured Replies

פורסם

טוב חבר'ה לילה טוב.

אני רק היום הורדתי את התוכנה של Everest ונדהמתי לראות את המדחום שמודד לי את הטמפרטורה של כ.מסך.

בסה"כ המחשב שלי יחסית חדש בן 3 חודשים ולא עושה לי בעיות ולא ריסטרטים למיניהם, אך לא יכולתי להתעלם מהסנסורים של תוכנת Everest.

מבחינת טמפרטורת מעבד ולוח אם נראה הכל תקין.

אך טמפרטורת הארד דיסק עומדת על 60 מעלות צלסיוס וטמפרטורת GPU כ.גרפי על 81 מעלות!!!

החום של הארד דיסק עוד איכשהו מתקבלת על הדעת, ברם טמפרטורה של GPU נראה לי קצת יותר מידי, למרות שהוא לא עושה לי בעיות.

דרך אגב כ.גרפי של Geforce 7600 GT.

זה נראה לכם תקין? ???

פורסם

1. תבדוק אבק

2. תבדוק עם SPEEDFAN - ותנסה להרגיש עם היד האם צלעות הכ.מסך חמות מידי (או שאולי רק הגלאי דפוק)

פורסם

תיקון קטן זה חיישן לא גלאי

כמו כן תנסה לנקות אבק כמו שאמרו מעליי אין ספק כי 80 מעלות ב Idle זה לא תקין

אני הייתי חושב על החלפת גוף קירור אם אתה מוכן להשקיע

פורסם

יש שמועות שאומרות, שאם אתה מוריד דרייברים של הכרטיס מסך, החדשים של NVIDIA, הטמפ' יורדת בהרבה!!

נסה את זה ותגיד אם זה עבד, בקשר להארדיסק- טמפ' ממש לא בסדר, אצלי זה על 37 מעלות...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

אני באמת חיפשתי בכל מיני פורומים בחו"ל ובאתרים על מידע לגבי הטמפרטורות והממצאים שלי הבאים :

באמת הטמפרטורה של דיסק קשיח גבוהה מידי. אני קראתי באתר מסויים שטמפרטורה של הדגם שלי צריכה לנוע בין 10 - 55 מעלות,

כלומר מקסימום 55 מעלות, אך אצלי היא מגיעה לפעמים גם ל 62 מעלות, למרות שהכל עובד.

לגבי כרטיס גראפי גם לגביו אספתי קצת מידע וגם הוא כמובן לוהט מידי, למרות שבתוכנה עצמה של Geforce מסומן אצלי שהתראה על טמפרטורה גבוהה מידי

ברגע שזה מגיע ל 115 מעלות!!! שזה נשמע לי לא הגיוני בכלל.

לפי אחד הסקירות של 7600 GT הטמפרטורה שלו במצב Idle אמורה להיות 40 מעלות וב 100 % של עומס אמורה להיות 65 מעלות

ואצלי זה בכלל 80 מעלות ב Idle...

אז לכו תבינו מה קורה פה.

מבחינת אבק ודברים כאלה לא נראה לי כי זה מחשב יחסית חדש בן חודשיים ואני פותח אותו כל הזמן ומתעסק איתו לא ראיתי שם יותר מידי אבק.

יש את המאוורר עצמו על כרטיס גראפי כמובן וגם במארז עצמו שהוא מארז טוב מאלומיניום של Centurion יש לי 2 מאווררים, דרך אגב אחד מהם ממש ליד דיסק קשיח.

טוב על הבוקר אני כבר אפתח את המחשב ואני אתעסק איתו.

כרגע אני הורדתי את הדרייברים החדשים לכרטיס גראפי שלי והולך להתקין אותם נראה מה זה יעזור לי...

פורסם

תגיד - לגבי הכרטיס הגרפי, מי היצרן ???

פורסם
  • מחבר

שלום חבר'ה.

אחרי שהתקנתי את הדרייברים החדשים לכרטיס גראפי שלי, אז החייגן מראה על טמפרטורה של 51 מעלות צלסיוס, כנראה באמת עדכון של הדרייברים

עזר לי פה מאד ותודה לכם על זה.

לגבי דיסק קשיח ניסיתי לעדכן את כל מה שיכולתי כמו את הבקר של SATA ואת כל החומרה שרלוונטית לדיסק קשיח, אך כל זה אינו עוזר.

דיסק קשיח עדיין מראה לי החיישן שלו על טמפרטורה של 58 - 60 מעלות.

את האמת אחרי מנוחה לילית של המחשב ללא עבודה ואחרי הדלקה בבוקר אז בהתחלה דיסק קשיח מתחיל מ 48 מעלות ואחרי כמה דקות עבודה

הוא מגיע ל 58 מעלות.

דרך אגב ניסיתי להוציא את הדיסק קשיח שלי מתוך המארז באמצע עבודתו והוא לא נראה לי חם בכלל.

בקשר ליצרן של כרטיס גראפי שלי זה Leadtek.

אם יש לכם עוד הצעות בקשר לדיסק קשיח אשמח לשמוע אותם!

:-\

פורסם

בקשר לדיסק הקשיח .. איזה דגם זה ??? WESTERN 250 16 מגה קאש ?

פורסם
  • מחבר

דגם של דיסק קשיח : WDC WD1600JS Sata2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים