עבור לתוכן

בעיות רציניות עם 7800gs - עומד להתחרפן כבר

Featured Replies

פורסם

מה קורה פורום HWZONE

יש לי בעיות רציניות עם כרטיס מסך 7800gs agp

הכרטיס עובד , ואין בעיות של אי תאימות או דברים כאלה

הספק שלי הוא hec475w אז זה לא קשור לזה

ברגע שאני מנסה להפעיל משחקים אחרי כמה דקות המשחק פשוט נתקע בבום ואני חייב לרטסרט

בדקתי מלא משחקים [היחידיום שעבדו זה ut2004 וprey וגם הוא נתקע אחרי כמה זמן]

הטמפ' במנוחה 42 והכל נראה בסדר גמור

אפילו gta sa בלי aa נתקע.

ניסיתי כל דרייבר אפשרי [ניסיתי את הדרייבר שמגיע עם הכרטיס עצמו והוא נתקע בהתקנה בקטע שבו הוא בודק את המשחק ואמור להשחיר לשנייה הוא פשוט משחיר ונתקע שם , גם את הדרייברים החדשים של nvidia ניסיתי]

הדרייברים היחידים שעובדים הם 91.31 ואני עובד איתם עכשיו וזה עדיין נתקע , התחרפנתי כבר , אני חושב שמישהו יחטוף מכות רציניות בksp

שאר המפרט הוא

amd athlon +2800

abit nforce 2

1gb of ram

250gb hd

המעבד יוצר צוואר בקבוק ממש קטן שלא מפריע לי העיקר שהכל יעבוד כבר ראבק , וחוץ מזה גם עברתי באנ'צים של 3dmark בלי שזה יתקע.

הכרטיס מסך הוא של Point of view וניסתי את הדרייברים שמוצעים שם , עדיין , נתקע בהתקנה ,ואני חייב לפרמט.

תודה

פורסם

מה הטמפ' ב Load של הכרטיס מסך ?

בדקת יציבות כללית של המערכת תחת עומס ? S&M .

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה קשור לטמפ' של המעבד או של הצ'יפסט או משהו כי הכל שם בסדר גמור

אגב מה זה הs&m הזה

חוץ מזה אני לא חושב שאני יכול לבדוק טמפ' במאמץ אם אחרי כמה שניות של משחק הוא נתקע

פורסם

בתוכנות מסויימות להצגת טמפ' כרטיס המסך , נוצר גרף שניתן להתייחס אליו לאחר שהמשחק נתקע . לראות מה הפיקים .

S&M - תוכנה לבדיקת יציבות . אל תחשוב , תריץ .

פורסם
  • מחבר

קיבלתי בהכל passed חוץ מהבדיקה של הדיסק קשיח שsurface זה עשה failed

לא נורא לי שזה בעיה עם הhd כי נראה כי הכל תקין איתו לגמרי

[יש לי 2 כוננים אחד WD200gb והשני Maxtor 60gb והם מזוהים במחשב ואני עובד איתם וה200gb חדש גם]

אמרתי אני לא יכול להפעיל בדיקת טמפ' כי הדרך היחידה שאני מכיר זה דרך הNvidia Conrtol Panel.

וברגע שאני מפעיל משחק , לפעמים אפילו שלא נכנסתי לStart Game נגיד, המשחק קורס למסך שחור או סתם ככה ולא ניתן לעשות כלום חוץ מריסט.

פורסם
  • מחבר

הממ אני חושב שיש פה:

http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t11593.html

פתרון לבעיה שלי למה יש שם אנשים עם אותו בעיה בדיוק כמו שלי

אני מקווה שזה יעזור אבל אני הולך לבית ספר לכמה דקות וחוזר[ככה זה יב' ;D] וינסה את הדרייברים שהם מציעים שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים