פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים יש לי מחשב חדש מעבד פנטיום 4, 3 גיגההרץ 1024 זיכרון דידיאר 2, מערכת הפעלה וינדוס אקספי בקיצור הכל חדשלאחרונה שמתי לב שהמחשב מזוהם בspywares ולכן התקנתי גם service pack 2, וגם תוכנות אנטי ספייאוור כמו adaware ו-spybot, הוירוס שאני משתמש בו הוא nod 32. התוכנות הועילו ומחקו את רוב הרוגלות אבל הופיעה הודעה על רוגלה אחת שהתוכנות לא מצליחות להסיר. כשעה אחרי שהופיעה ההודעה נדלק המחשב מחדש ומאז אי אפשר להיכנס לשולחן העבודה, כל פעם המחשב נכבה כדקה אחרי ההדלקה ומאתחל את עצמו.מה עליי לעשות? אני עובד עצותתודה.
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים סדר בבלאגן .הווינדוס מצליח לעלות ? אתה מצליח לראות את שולחן העבודה למס' שניות ?אם הווינדוס לא חוקי וביצעת עדכון SP2 , רוב הסיכויים הם שמערכת ה Validation חסמה לך את הווינדוס .
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים תתחדש ! חטפת MSBLASTלהסרה 2 אפשרויות:1. לכבות את התהליך בשם REMOTE PROCEDURE CALL שנמצא בSERVICES - (כפתור ימני על המחשב שלי -> ניהול (MANAGE))2. לחפש בגוגל כלי הסרה אוטומטי של MSBLASTבדוק אם המחשב נכבה גם בSAFE MODE
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים מחבר איך אני אמור להיכנס לגוגל או לכבות את התהליך הזה כשאני אפילו לא יכול להיכנס למחשב? המחשב נכבה עוד לפני שאפשר לראות את שולחן העבודה
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים "כל פעם המחשב נכבה כדקה אחרי ההדלקה ומאתחל את עצמו"תנסה להעלות את המחשב בSAFEMODEלחץ על F8 עם תחילחת פעולת המחשב - ובתפריט בחר בSAFEMODE
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים מחבר ניסיתי גם להיכנס בsafe-mode ללא הצלחההאם בטוח שמדובר בוירוס msblast?
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים לא . SP2 מחוסן מפניו .אני חושש שמיקרוסופט גילו שהעותק שברשותך לא חוקי .התקנת ווינדוס מחדש תעזור .
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים אבל יכול להיות שזו בעיית חומרהתנסה להתקין חלונות שוב, אם הבעיה תחזור - תן פוסט - ונסביר לך איך למצוא את הרכיב הכושל.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים לי היה בדיוק אותו הדבר. אחרי ההתחברות הווינדווס היה קורס תוך דקה וחצי בערך. אצלי הוא כן עלה בסייף מווד ובסוף פשוט פירמטתי והתקנתי ווינדווס חדש.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר תודה אבל יש לי עוד שאלה אחתאם אני אפרמט ואתקין מחדש תיהיה לי את אותה בעיה שוב לא? כאילו מה מונע מהם עכשיו לחסום לי את המחשב
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים תהיה לך אותה בעיה אם תעשה עדכון ווינדוס שוב .כל עוד עדכוני התוכנה שלהם יישארו מחוץ למחשב שלך - הוא ייפעל כסדרו .
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר תיהיה לי בעיה להתקין את sp2 מדיסק ולא להוריד עדכונים נוספים חוץ ממנו?או שה-sp2 יכול לחשוף את המחשב לחסימה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.