עבור לתוכן

אתגר-החלפה של כוננים קשיחים בין שני מחשבים - איך להחליף אותם ואת המידע ביניהם??

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי שני מחשבים בבית ובכל אחד מהם יש שני כוננים קשיחים. אני מעוניין לקחת מאחד המחשבים את אחד הכוננים הקשיחים שלו (לא זה שמותקנת מערכת ההפעלה עליו) ולהחליף אותו עם אחד הכוננים במחשב השני (גם כן כונן שמערכת ההפעלה לא מותקנת עליו).

העניין הוא שאני רוצה גם להחליף את המידע ביניהם כדי שכאשר יותקנו הכוננים הקשיחים במחשבים, התוכנות המותקנות עליהם ימשיכו לפעול כאילו לא עשיתי כלום.

איך אני יכול לבצע זאת???

פורסם

תלוי כמה מקום פנוי יש לך, בעקרון מה שאני הייתי עושה, הייתי לוקח את הכונן הכשיח ממחשב A

שם אותו על מחשב B מעתיק את כל התכולה שלו ל B, מעתיק את כל התכולה של A אליו (כמובן לא כולל התכולה הראשונית של B)

ואז שם כל אחד איפה שאני רוצה שהוא יהיה, כלומר את זה שהיה בהתחלה בB יהיה עכשיו ב A וההפך.

פורסם

אם יש מספיק מקום פנוי על איזהשהוא HD בבית הייתי משתמש ב GHOST

פורסם

לא ניתן להעביר תוכנה מותקנת בדיסק קשיח למחשב אחר כי היו חסרים קבצים שמפעלים את התוכנה שנמצאים על הדיסק שעליו יש את מערכת ההפעלה ,אני מקווה שמה שרשמתי מספיק ברור.

פורסם

לא הבנת אותו

הוא רוצה להחליף גם את המידע בין הדיסקים ככה שכל המידע יישאר על אותם מחשבים

פורסם

אם כך הדבר אז דיסק קשיח נייד ריק שיש בו מספיק מקום כדרוש ,להעתיק את כל התכולה עליו ,אחר כך להעתיק את התכולה מהמחשב השני על הדיסק שאת תוכלתו העתקנו לנייד ואז להעתיק מהנייד את התכולה למחשב לדיסק במחשב השני ,קצת מסובך לפחות נשמע כך :P

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה.

הבעיה ברעיונות שלכם היא שלכל מחשב יש שני דיסקים קשיחים ואני לא יכול לחבר יותר מ-2 בו זמנית בכל מחשב (מחשבים קצת ישנים, באחד לוח אם asus P4T ובשני אני לא ממש זוכר).

דיסק קשיח אחד מכיל 80GB והשני רק 40GB.

אני יכול לפנות 40GB בדיסק הקשיח של ה-80 ואז להעביר למקום הפנוי הזה את כל תכולת הדיסק הקשיח של ה-40GB, אבל אז איך אני אעביר אל ה-40 (שעכשיו הוא ריק) את מה שאמור לעבור אילו מהדיסק של ה-80? אני חייב מחשב נוסף... אלא אם כן יש משהו שלא חשבתי עליו...

יש לי צורב דיוידי, אז אם יש שיטה "לצלם" את כל המידע שעל הדיסק הקשיח של ה-40GB זה יפתור לי את הבעיה.

פורסם

GHOST

פורסם
  • מחבר

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים