פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים שלום,יש לי שני מחשבים בבית ובכל אחד מהם יש שני כוננים קשיחים. אני מעוניין לקחת מאחד המחשבים את אחד הכוננים הקשיחים שלו (לא זה שמותקנת מערכת ההפעלה עליו) ולהחליף אותו עם אחד הכוננים במחשב השני (גם כן כונן שמערכת ההפעלה לא מותקנת עליו).העניין הוא שאני רוצה גם להחליף את המידע ביניהם כדי שכאשר יותקנו הכוננים הקשיחים במחשבים, התוכנות המותקנות עליהם ימשיכו לפעול כאילו לא עשיתי כלום.איך אני יכול לבצע זאת???
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים תלוי כמה מקום פנוי יש לך, בעקרון מה שאני הייתי עושה, הייתי לוקח את הכונן הכשיח ממחשב Aשם אותו על מחשב B מעתיק את כל התכולה שלו ל B, מעתיק את כל התכולה של A אליו (כמובן לא כולל התכולה הראשונית של B)ואז שם כל אחד איפה שאני רוצה שהוא יהיה, כלומר את זה שהיה בהתחלה בB יהיה עכשיו ב A וההפך.
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים לא ניתן להעביר תוכנה מותקנת בדיסק קשיח למחשב אחר כי היו חסרים קבצים שמפעלים את התוכנה שנמצאים על הדיסק שעליו יש את מערכת ההפעלה ,אני מקווה שמה שרשמתי מספיק ברור.
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים לא הבנת אותוהוא רוצה להחליף גם את המידע בין הדיסקים ככה שכל המידע יישאר על אותם מחשבים
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים אם כך הדבר אז דיסק קשיח נייד ריק שיש בו מספיק מקום כדרוש ,להעתיק את כל התכולה עליו ,אחר כך להעתיק את התכולה מהמחשב השני על הדיסק שאת תוכלתו העתקנו לנייד ואז להעתיק מהנייד את התכולה למחשב לדיסק במחשב השני ,קצת מסובך לפחות נשמע כך
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מחבר קודם כל תודה על העזרה.הבעיה ברעיונות שלכם היא שלכל מחשב יש שני דיסקים קשיחים ואני לא יכול לחבר יותר מ-2 בו זמנית בכל מחשב (מחשבים קצת ישנים, באחד לוח אם asus P4T ובשני אני לא ממש זוכר).דיסק קשיח אחד מכיל 80GB והשני רק 40GB. אני יכול לפנות 40GB בדיסק הקשיח של ה-80 ואז להעביר למקום הפנוי הזה את כל תכולת הדיסק הקשיח של ה-40GB, אבל אז איך אני אעביר אל ה-40 (שעכשיו הוא ריק) את מה שאמור לעבור אילו מהדיסק של ה-80? אני חייב מחשב נוסף... אלא אם כן יש משהו שלא חשבתי עליו...יש לי צורב דיוידי, אז אם יש שיטה "לצלם" את כל המידע שעל הדיסק הקשיח של ה-40GB זה יפתור לי את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.