עבור לתוכן

יש לי בעיה עם DVD חברת PANSONIC

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני שבועיים משו כזה מערכת קולנוע

עכשיו אמרו לי שה DVD הוא קורא כתוביות..שאני עושה אותו שם של סרט וזה טוען לבד וזה לא עובד...

אני לוחץ על הכפתור FUNCTIONS שבשלט זה מראה לי את התפריט הזה

img2733gr7.jpg

וזה מראה לי שאין כתוביות..... אני מנסה ללחוץ ENTER ואז זה נותן לי את הדבר הזה

img2735gm8.jpg

מה אני אמור לעשות ?! =\

אגב יש לי ב SETUP שם ב SUBTITLE כל מיני שפות..ויש גם OTHER מה זה הדבר הזה ?

ויש מצב שזה לא קורא פשוט srt ? שזה קורא sub או SSA

וגם אני רואה כל מיני צבעים מוזרים כשאני רואה סרטים...כל מיני צבעים ירוקים מגעילים כאלו וחסר הרבה מאוד צבעים איך מסדרים את זה?! תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

לי יש מקלט DVD של פנסוניק אבל אני חושב שבדגמים האלה העיקרון הוא אותו עיקרון אז אני ינסה לעזור כמה שאני יודע...

תנסה תוך כדי ניגון של סרט לבדוק אם אפשר להחליף כיתובים, או איך שאתה מכניס את הדיסק ועולה התפריט האוטומטי של הסרט

רגע על איזה כיתובים אתה מדבר?! על כאלה שבאים מובנה עם הDVD או כאלה שאפשר ליראות אותם דרך כל מיני תוכנות??

ה other settings אלה כניראה הגדרות נוספות של הDVD מן הסתם... כי לא יכלו להכניס הכל באותו עמוד כניראה

לגבי הצבעים הירוקים זה אומר שאתה מנגן סרט שהוא בשיטת שידור אמריקאית, אתה צריך למצוא איפשהו ב SETUP אופציה לשנות את השיטת שידור ל NTSC משיטת שידור PAL

פורסם
  • מחבר

בקשר לצבעים הירוקים כן אני גם חשבתי על זה...בסופו של דבר אני סידרתי את זה אחרת..הכבל לא היה מחובר למקום הנכון היתה עוד יציאה...זה סודר.

אני מדבר על כתוביות שאני נגיד עושה שם של סרט blabla.avi והשם של הכתוביות blabla.srt ואז זה טוען אותם אוטומטי על הסרט ואפשר לראות....

כמו בנגנים אחרים...ושום דבר לא עובד לי אני צורב את זה רגיל על דיסק... DIVX וזה לא עובד...רק הסרט עצמו עובד בלי כתוביות

פורסם

היש מצב שהנגן לא תומך בכתוביות עיבריות ?

בשביל לאמת את זה תנסה להוריד כתוביות אנגליות..

אם באמת אין תמיכה בכתוביות עיבריות אז עידכון קושחה מאתר היבואן יכול לעזור - במידה ויש עדכון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים