עבור לתוכן

דרושה המלצה לטלויזיה LCD / פלזמה עד 15K

Featured Replies

פורסם

אהלן

אנחנו רוצים לקנות טלויזיה לסלון, שתהיה LCD או פלזמה (אני לא מתמצא בהבדלים, אתם מוזמנים להאיר אם עיניי), עד 15,000 שקל (למרות שאם יש משהו איכותי בפחות אז למה לא), באיזור ה 40 אינץ' ומעלה.

תודה

פורסם

אתם מתכוונים לפצפות הרבה בשידורי טלוויזיה בכבלים או לווין? אם כן, אין מנוס מפלסמה.

אני לפני פחות מחודש רכשתי לסלון טלוויזיה שכזו בגודל 42" של פנאסוניק מדגם 42wpd8. זהו אחד הדגמים המומלצים ביותר, גם בתקציב של 15000 שקלים, וזאת למרות שתוכל להשיג אותו גם ב-13000. הטלוויזיה עצמה אפשר למצוא בפחות מ-12000, אבל אתה צריך לכלול גם הרכבה שלה, מתקן תלייה לקיר (או מעמד שולחני אם תעדיף) כבלים, וגם רמקולים (הטלוויזיה מגיעה בלעדיהם והם עולים עוד 900 שקלים בערך). כמובן שאם יש לך מערכת סאונד באותו החדר, לא חובה לרכוש את הרמקולים.

אני ממליץ לך לרכוש ב"עולם הדיגיטלי" ברמת השרון. אני רכשתי שם. המחיר יצא לי זול משמעותית ממקומות אחרים, השירות טוב מאוד, והיחס נחמד מאוד.

אם אתה פונה לכיוון של LCD, סימן שהשימוש העיקרי הוא בעיקר DVD. עם זאת, בתקצי של 15000 שקלים. LCD ברמה טובה תקבל רק בגודל של 37", ולא שום דבר מעבר לזה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כן זה בסלון, אז כבלים וטלויזיה בעיקר.

מה ההבדל בין פלסמה ל LCD?

אני צריך לחפש משהו מיוחד? ניגודיות או משהו?

יש עוד דגמים מומלצים? מעדיף אחד עם רמקולים בילט אין.

ראיתי שלפנסוניק יש דגם דומה, TH42PA50, שעולה טיפה יותר אבל יש לו HDTV, ועוד כמה שינויים (אני חושב שגם רמקולים). מה דעתך?

תודה רבה!

פורסם

ההבדלים הם שLCD עובד ברזולוציה הרבה יותר גבוהה מפלאזמה ...

בLCD רואים יותר חלק .

יכול להיות שבפלאזמה תראה יותר טוב בשידורים רגילים YES\HOT כי הרזולוציה שלו נמוכה יותר ככה שהיא מתאימה לשידורים הרגילים ...

בקטע של DVD וכל סרטי ה DIVX ו HIGH DEFINITION למיניהם ה LCD שולט.!

אני ממליץ לך על http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371622

טלויזיה מעולה של TOSHIBA

פורסם

DVD ו- DIVX הם עדיין לא שידורי HD

אם אני לא טועה הרזולוציה של הפלאזמה שהציע אנטולי היא 600*800 שזה יותר גבוה מטלויזה סטנדרטית

פורסם

הרזולוציה היא 850 על 480 או משהו כזה. זה ממש לא משנה. האיכות שלה היא פשוט מדהימה.

בנוגע לדגם, אני ממליץ בחום על הדגם שיש לי. הוא אומנם נמכר בלי הרמקולים, אבל הרמקולים הם מותאמים במיוחד לו, והם בגודל של הטלוויזיה בדיוק. זה כמו לקנות טלוויזיה עם רמקולים מובנים, רק שפה אתה לא חייב לרכוש אותם.

ב-DIVX, ב-DVD, ובשידורי כבלים/לווין האיכות שלה תהייה טובה בהרבה מכל LCD במחיר דומה. LCD ברמה טובה במחיר הזה תהייה מקסימום 37", ותביא לך ייתרון כלשהו רק ב-HD (שבימינו אין כמעט, במיוחד לא בארץ). ובסדרט DVD רגיל אין כמעט הבדל, כך שממש אין סיבה להשקיע מעבר לדגם הזה. לפחות לא ב-3-4 שנים הקרובות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

ומה דעתך על הדגם שכתבתי? TH42PA50?

פורסם

אני לא מכיר את הדגם הזה, אבל מלראות את הרזולוציה שלו, שהיא בדיוק כמו בדגם שהצעתי לך, ברור שהוא לא HD.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים