פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים המחשב שלי עושה ריסט לבד כשאני חובר לאנטרנט ולאימיול אחרי שעה עד חצי שעה.יש לי מחשב חדש מעבד קונרו והוא לא מתחמם בגלל שיש עליו גם קירור.היתקשרתי לספק של האנטרנט שלי והם אמרו שאני צריך להזמין תכנאי אז חשבתי לשאול אתכם.תודה לעוזרים
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים הוא מרסט רק כשאתה מחובר לאינטרנט או גם ככה סתם?מה המפרט שלך?,אם זאת לא בעית תוכנה רוב הסיכוייםשיש חלק תקול כלשהו בדדך כלל זיכרוןיכולה להיות בעית תאימות בחומרה החדשה לדוגמה זיכרון שלא תואם ללוח אם(די נפוץ במערכות קונרו גם לי זה קרה)אני ההיתי מריץ MEMTEST כי הרבה פעמים הבעיה היא באמת בזיכרוןאם אתה לא עולה על הבעיה אז זה מחשב חדש תחזיר לחנותותן להם לבדוק מה לא בסדר למה לשבור את הראש לבדרוב הסיכוים שגם אין לך חלקים להחלפה כך שלא תוכל לאתר את הבעיה בעצמך
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר רק שאני מחובר לאנטרנט ועכשיו הוא לא עושה לי כבר ריסט הוא פשוט יוצא לי מהאימיול
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים אם ככה זה עושה רושם של בעית תוכנה אולי האימיול עצמוקשה מאד לעלות על הבעיות האלה תנסה להחליף גירסה אוליהנה לינק לFAQ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0תרד להסבר על על הריסוטים יש תוכנה שמנתחת את קיבצתי ה DUMP שבהם כתובמה הסיבה לריסוט והסברים תנסה את זה אולי זה יעזור לעלות על הבעיה
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים תגובות בבקשהיש לך אזהרה 1 על הקפצת דיון, תקרא את חוקי הפורוםבאזהרה השלישית תורחק/תושעה מהפורום.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.