עבור לתוכן

מחשב לא מאתחל ומקלדת לא מגיבה

Featured Replies

פורסם

היתה לי בעיה במחשב שפתאום היה מופעל מתוך המארז קול של מעין סירנה.

הקול היה מפסיק רק לאחר ביצוע איתחול.

באחת הפעמים חזר הקול גם לאחר איתחול המערכת לחצתי על כפתור כיבוי המחשב במארז ומיד הדלקתי את המחשב שוב.

הווינדוז לא עלה והופיעה ההודעה :

Windows could not start because of the following file is missing or corrupt :

WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM

YOU CAN ATTEMPT TO REPAIR THIS FILE BY STARTING WINDOWS SETUP FROM ORIGINAL WINDOWS CD

הבעיה היא שעל מנת לאתחל את המערכת מCD אני צריך ללחוץ על מקש כלשהו אבל המקלדת שלי שמחוברת בUSB לא מגיבה.

כלומר שום נורה לא נדלקת וכאשר מופיעה לי ההודעה

PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD....

אני לא יכול לעשות כלום ואני מגיע תמיד להודעה הקודמת

פורסם

1. תבצע REPAIR של XP בע"ז דיסק ההתקנה

2. יש מצב שהמחשב כשל בגלל טמפרטורות - או אספקה לא סדירה של חשמל - תבדוק אותם

פורסם

הסירנה שאתה מתאר יכולה לנבוע כאזעקה שהוגדרה בביוס כאשר הטמפ' או המתח אינם תקינים

בקשר למקלדת ה USB משום מה בתור Default(ברירת מחדל) מקלדת USB לא מגיבה בזמן תהליך ה Boot

כמובן שאפשר לשנות זאת תכנס לביוס ותחפש שם משהו כמו USB Keyboard Support ותהפוך אותו ל Enable.

פורסם

בקשר למקלדת ה USB משום מה בתור Default(ברירת מחדל) מקלדת USB לא מגיבה בזמן תהליך ה Boot

כמובן שאפשר לשנות זאת תכנס לביוס ותחפש שם משהו כמו USB Keyboard Support ותהפוך אותו ל Enable.

כן אבל המקלחת שלו לא עובדת!!! ;D

אתה צריך מקלדת עם חיבור רגיל כדי להגדיר את ה-BIOS שהמקלחת ה-USB תפעל... (להחליף אחרי ההגדרה)

פורסם

Dimka אל תטעה!!!

ותהיה רציני בקשר להודעות שלך אחרת תקבל אזהרה!

כפי שהוא ציין מקלדת ה USB אינה עובדת רק בתהליך ה BOOT כלומר להיכנס לביוס הוא יכול

פורסם

אני מבין על מה אתה מדבר... ואני לא צחקתי. יש לי מקלדת בבית בחיבור USB שלא פועלת כך משום מה, אני כבר לא זוכר אם זו המקלחת הספציפית או במחשב הספציפי אבל היה לי מצב שהייתי צריך להחליף מקלדת.

(ומשהו מועיל יותר)

הייתה לי בעיה כמו שמתוארת שה"תיקון" היה כשאיפסתי את הביוס. לדעתי צריך לנתק את כל הכרטיסים במחשב ולחבר מחדש וגם לבדוק את הספק והטמפרטורה כמו שאמרו לפני.

פורסם

לפי דעתי אין צורך לאפס את הביוס, ומה הקשר לכרטיסים?

הנה תמונה מהביוס שלי

קישור לתמונה

כל מה שצריך לעשות זה להפוך את ה USB Keyboard Support ל Enable

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם.

הבעיה היא שאי אפשר להיכנס לביוס.

המקלדת פשוט לא מגיבה למישהו רעיון ?!?

פורסם

תשאיל ממישהו מקלדת רגילה אחרת אין אפשרות להמשיך... כי אולי זה באמת המקלדת ואולי משהו נדפק בלוח/זיכרון/דיסק קשיח/מעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים