פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים אהלן,אתמול חלונות עבד, סגרתי את המחשב ואילו בבוקר המחשב מתחיל לעלות ומייד אחרי השלב שבו מופיע הסלוגן windows בפעם הראשונה המסך נצבע שחור וכלום לא קורה....ממש מתסכל, מדובר ב-windows xp, והפעילות האחרונה שבציעתי לפני הכיבוי היה עדכון אוט' של מהאתר של microsoft...למי שיש רעיונות חוץ לפני שאני מפרמט אני אודה מאד....נ.ב לא עולה גם ב-safemode
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים ברשותך אוסיף לשאלה, מכיוון שזה באותו נושא.. אוקיי אז השארתי את המחשב דולק וחתכתי לישון .. בבוקר אני רואה תמסך הכחול הידוע לשמצה של בעייה חומרתית .. ככל הנראה ההארדיסק.. הפעלתי מחדש אבל כרגע לוקח ל-XP בסביבות הדקה - דקה וחצי להיטען, קטע נורא מתסכל... לפני זה היה לוקח לו 10-15 שניות גג... אז כנ"ל - לפני שאני מפרמט סתם רעיונות למישהו ???
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים ברשותך אוסיף לשאלה, מכיוון שזה באותו נושא.. אוקיי אז השארתי את המחשב דולק וחתכתי לישון .. בבוקר אני רואה תמסך הכחול הידוע לשמצה של בעייה חומרתית .. ככל הנראה ההארדיסק.. הפעלתי מחדש אבל כרגע לוקח ל-XP בסביבות הדקה - דקה וחצי להיטען, קטע נורא מתסכל... לפני זה היה לוקח לו 10-15 שניות גג... אז כנ"ל - לפני שאני מפרמט סתם רעיונות למישהו ??? שלום לך !תבדוק לפי הקישור ,זה מה שגורם לבעיה http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=71&msgid=61128813
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים אהלן,אתמול חלונות עבד, סגרתי את המחשב ואילו בבוקר המחשב מתחיל לעלות ומייד אחרי השלב שבו מופיע הסלוגן windows בפעם הראשונה המסך נצבע שחור וכלום לא קורה....ממש מתסכל, מדובר ב-windows xp, והפעילות האחרונה שבציעתי לפני הכיבוי היה עדכון אוט' של מהאתר של microsoft...למי שיש רעיונות חוץ לפני שאני מפרמט אני אודה מאד....נ.ב לא עולה גם ב-safemodeיש פיתרון פלאים לבעיות האלה-תנסה התקנת תיקון של ווינדוס כאשר אתה מתקין כמו התקנה רגילה רק שתבחר בתחילת ההתקנה upgrade במקום התקנה חדשה. זה אמור לשחזר את קבצי המערכת בלי לשנות הגדרות/שינויים שאתה עשית...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.