פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים שלום לכולם,רכשתי זה עתה מכשיר PDA עם מע' ההפעלה שבנושא אבל ללא עברית, ולכן אני לא יכול לקרוא SMS ודפי INTERNET בעבריתמישהו יודע איך אני להתקין ומאיפה אני משיג פונטים בעברית כדי לסדר את הענין??? תודה רבה,ANOX
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים אם אני לא טועה אתה צריך פשוט צריך להעתיק את הפונט שאתה מעוניין בו לתיקיית WINDOWS/FONTS במכשיר, ולאחר מכן לבצע SOFT RESET.זה אמור לפתור לך את הבעיה.להורדת פונטים נסה כאן: http://www.madd0g.co.il/fonts/links.htmיום נעים,ובהצלחה.
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מחבר היי,עשיתי מה שאמרת, אבל לא הסתדר. אני צריך ממש לשנות Regional settings. ניסיתי להוריד איזה משהו של EYRON אבל זה יצא הפוךאתה מכיר במקרה עוד חברות שמטפלות בבעיה כזו??? אני מעונין להוריד או לקנות...ד"א עכשיו אני לא מצליח להיפטר מהקבצים האלה. אני מקבל דיאלוג עם SHARING VIOLATION. יש לך מושג מה אני יכול לעשות???תודה מראש,ANOX
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים אם אין לך מידע קריטי במכשיר נסה לעשות HARD RESET ולהתקין את הפונטים שוב.לחלופין אתה יכול לדבר עם EYRON ולשאול אותם אם הם מוכריo פיתרון כלשהו לבעיה.מקווה שעזרתי.
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים אתה צריך לקנות תמיכה בעברית למחשב כף יד. EYRON הם חברה אחת שמוכרת את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.