פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים אני צריך כבל מאריך מיוחד בין סאבוופר לרמקול הראשי המערכת היא של Creative http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=14093&nav=0 (שמתי לב שהקצה שמתחבר לסאבוופר יש לו 9 פינים :-[ ) איפה ניתן למצוא? תודה
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים תוכל לתת לנו צילום של החיבור שלו?האפשרויות שעומדת בפניך בעיקרון הן:1- לחתוך את הכבל באמצע ולחבר חוט חשוף בתור הארכה.2- לרכוש מחברים מתאימים ולהכין לבד חוט מאריך.במידה והחיבור נפוץ יחסית הייתי בוחר באפשרות השנייה. במידה ולא, או שהחיבורים יקרים מאוד, הייתי בוחר בראשונה.Anatoli.
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים באפשרות השנייה לא!כל עוד תשמור על המערכת בשלמותה ללא שינוי ברכיבים שלה אין שום בעיה.Anatoli.
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מחבר חברים תודה על העזרה אבל אל תריבושמעוהכבל בין הסאב לרמקול הימיני שייך למערכת השלמהאני לא יכול לנתק אותו מהרמקול הימיני הוא מחובר אליו ישירותהקצה היחיד הוא זה שמתחבר לסאבאני אשתדל להעלות תמונה של זה בזמן הקרוב
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים תעלה תמונה של החיבור עצמו כדי שנראה אם הוא נפוץ או לא. בעבר יצא לי להכין כבל עם חיבור 9 פינים (הבעיה היא שלא נשארו לי כאלה חיבורים) במקרה הכי גרוע, לדעתי אפשר לרכוש אותם בחנויות אלקטרוניקה.Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.