פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים הורדתי משחק שתופס במקובץ ב WINRAR ב 3.7 גיגה בפתיחה שלו הוא אמור לתפוס 4 וחצי אז באיזה 97 אחוז לסיום הוא רושם לי דבר כזה .There is not enough space on he diskWrite error:only NTFS file system supportsfiles larger than 4 GBכל מי שיודע איך ניתן למנוע את זה מתבקש לענות יש לי הר דיסק יש יחסית של WD
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים לשם המרת אמצעי אחסון ל- NTFS משורת הפקודהפתח את חלון שורת הפקודה. בחלון שורת הפקודה, הקלד convert drive_letter: /fs:ntfsלדוגמה, הקלדת ?convert D:? ?/fs:ntfs תאתחל את כונן D:? באמצעות תבנית.האתחול הזה ימיר לך את המערכת מFAT32 (שזה מה שיש לך כנראה כרגע) ל NTFS. שום קובץ לא יימחר בתהליך המרה זה. (הדגשתי המרה, כי זה לא פירמוט)
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים מחבר כלומר זה משנה לי את צורת האחסון של הקבצים על ההרדיסק ?מה קורה לכל הקבצים שיש שם כבר ?האם זה גורם לבעיות מסוימות ?אפשר מדריך
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים כלומר זה משנה לי את צורת האחסון של הקבצים על ההרדיסק ?מה קורה לכל הקבצים שיש שם כבר ?האם זה גורם לבעיות מסוימות ?אפשר מדריך כן.ישארו ולא ישתנו.לרוב לא.כן, תכנס ל"עזרה ותמיכה" בווינדוס ותעשה חיפוש למילה NTFS
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים מחבר טוב אז כדי לפתוח את המשחק אני אמור להפוך את כונן C וD ו NTFS אני נכנס לCMD כותב את הפקודה שרשמתה לי למעלה זה משנה בהתחלה C אחרי זה D ואחרי זה זה יעבוד נכון?כמה זמן לוקח להפוך FAT32 ל NTFS ?מזה NTFS ?
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים ההמרה תיקח מספר שניותNTFS היא מערכת קבצים, אתה יכול להציץ בויקי, או להריץ חיפוש
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים מחבר וזה בעיקרון אמור לאפשר את פתיחת המשחק ?יש אפשרות לחזור אחרי זה ל FAT 32 ?ולמה אי אפשר לפתוח את זה ב FAT 32 ורק ב NTFS?
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים אפשר לחזור, אבל אין טעם, NTFS עדיפה בכל מקרה.בFAT32 יש הגבלת גודל מקסימלי לקובץ עד 4GB.
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים מחבר תגידו גם ההרדיסקים החדשים באים ב FAT32 או ב NTFS ?או שזה בה עם מערכת ההפעלה ?עשיתי את זה לכונן D שלי הכל עובד מצויין המחשק נפתח בלי בעיה באמת תודה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.